/Brasov/Dentist

City Center Cabinet Stomatologic

Strada Constantin Dobrogeanu-Gherea 4, Brașov 500003, România

City Center Cabinet Stomatologic
Dentist
4.3
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVX+4M Brașov, România
+40 733 007 333
city-center.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Melania Gheorghe
Melania Gheorghe2 ani în urmă
Venim de la bucuresti pentru acest cabinet. Am adus si altii cu noi.
Nu am gasit in atatia ani ceva sa ma deranjeze, toata munca lor este la superlativ!
In alte parti nu se mai terminau tratamentele din cauza ca nu erau facute cum trebuie. 5 ani si niciunul nu avem nici o carie, asta fara igiena stricta! Recomand din toata inima!
Marcela f
Marcela f2 ani în urmă
Sunt clienta de 12 ani și din propria experienta sunt foarte profesioniști și inovatori din toate punctele de vedere! Echipa completa tânără și devotata mereu!
Diana Lazar
Diana Lazar4 ani în urmă
Aceasta clinica a fost o alegere foarte bună și o experienta pe care orice părinte și-o dorește pentru copii. Tratamentele propuse au avut rezultate pozitive de fiecare data. Echipa de doctori impresioneaza prin profesionalism, personalul de la receptie este amabil si zambitor, iar programarile sunt intotdeauna respectate. Clinica City Center este locul in care mergi cu drag la dentist/ortodont. Recomand din toata inima!
Alexander Baraboiu
Alexander Baraboiu4 ani în urmă
Clinica moderna, cu o echipa de profesionisti si servicii de calitate! Ambii copii sunt sub supravegherea d-nei doctor Ruxandra Chelemen si abia asteapta urmatoarea vizita la ortodont. Recomand cu incredere.
Buzoiu Mircea Marius
Buzoiu Mircea Marius5 ani în urmă
Calitate , personal si servicii super . Preturi acceptabile pentru toti pacientii inclusiv copiii 6 ani . O sa mai revenim cu siguranta.
Andreea Moldoveanu
Andreea Moldoveanu2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea!
Clinica are nenumărate avantaje și tot ce ți-ai dori pentru la un serviciu dentar complet. O echipă profi și mereu la curent cu pacienții săi, timp foarte scurt de așteptare și amabilitate maximă. Doctori cu expertiză și o calitate superioară a serviciilor.
Am avut aparat dentar 1 an și jumătate, un parcurs lin și probleme rezolvate prompt la fiecare pas. Am primit explicații concrete și m-au ajutat cu orice sfat legat de dantură, forma dinților sau idei pe care le-am avut pe parcurs.
O clinică foarte bună din Brasov pe care poți conta. Recomand!
Endres E
Endres E2 ani în urmă
Experiența de la City Center a fost una extraordinară ! Am purtat aparat dentar un an . Dinții mei strâmbi și foarte strâmbi s-au indreptat destul de repede sub atenta supraveghere a doamnei dr. Ruxandra Chelemen .Întreaga echipă de la ortodonție lucrează cu profesionalism și dăruire.
Am trecut și pe la stomatologie de câteva ori. Doamna dr Balasanu Alexandra a avut mult de lucru pana a desfundat trei canale ale unui molar obturate gresit acum multi ani.Tot personalul clinicii este mereu foarte atent la toate detaliile, ești mereu întâmpinat cu zâmbetul pe buze.
Recomand City Center ! Aici se găsește rezolvare pentru orice problemă !
Mirela Firth
Mirela Firth2 ani în urmă
Am fost pentru prima data la acest cabinet in martie anul trecut. Lucrarea a fost de calitate si a tinut. Am revenit din nou. Personalul este amabil, iti explica care e situatia si care sunt solutiile existente. Este foarte curat si avand in vedere situatia sanitara in care ne aflam un protocol bun este imperios necesar.
Locații recomandate