/Brasov/Dentist

Cabinet Doctor Pop Alin-Ovidiu

Strada Diaconu Coresi 1, Brașov 500025, România

Cabinet Doctor Pop Alin-Ovidiu
Dentist
5
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
JHRR+R6 Brașov, România
+40 722 218 703
alinpopdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 8–14
Mirecuri: 13–20
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nedinstal
Nedinstal2 ani în urmă
O experiență plăcută, fără dureri inutile, fără stresul de a nimerii un doctor stomatolog nepotrivit. Amuzant, povestitor și profesionist. Recomand cu drag. Ne vedem în viitoarele intervenții!
La mulți ani.
Mike Crantea
Mike Crantea4 ani în urmă
Foloseste ultimele tehnologii si asta se vede. Totul este oferit la cea mai buna calitate. Vin la acest cabinet de 6 ani si de fiecare data am fost multumit.
Diana maria
Diana maria2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită după mai multe tipuri de intervenții : extracție, plombe, coroana de ceramica. Serviciile primite au fost foarte profesionale, efectuate cu aparatura de ultimă generație ce au produs rezultate excelente. Iar un plus important: am fost tratata cu multa omenie și m-am simțit în siguranță. Recomand cu mare drag.
Iris blue
Iris blue2 ani în urmă
Multa munca si seriozitate ,talent cu caru' si pasiunea ptr. stomatologie , sacrificii si nu in ultimul rand calitati umane deosebite .
Iata ,, reteta succesului ,, Domnului Doctor Alin Pop ,caruia ii sunt pacienta de mai bine de ...30 de ani !
S-a facut remarcat inca de pe vremea studentiei , cand harul cu care a fost daruit, prevestea ca va ajunge un stomatolog de exceptie .Lucru care dealtfel s-a si intamplat !
Tin sa ii multumesc Domnului Doctor Pop ptr. toti acesti ani , in care a avut grija de dantura mea si ii cer un singur lucru :
Domnule Doctor ,va rog sa nu va pensionati prea repede ptr. ca as dori sa-mi ingrijiti ,, zimtii ,, si cand voi reveni la Brasov in calitate de ,, tanara pensionara ,, ! Ca sa fie ,, de la tinerete pan' la batranete ,, !...
Cu mare drag si ptr. asistenta dumnealui ,Doamna Carmen .
Impreuna au facut o echipa formidabila ! Sunt adevarati PROFESIONISTI care au format un cabinet stomatologic de ,, haut niveau ,, !
Cu dor ,ganduri frumoase si urari de SANATATE SI FERICIRE cu ocazia Sarbatorilor de Iarna ! Si un calduros LA MULTI ANI !
Locații recomandate