/Braila/Dentist

HYPERDENT

Bulevardul Dorobanților 13, Brăila, România

HYPERDENT
Dentist
4.7
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X65+4G Brăila, România
+40 339 402 333
hyperdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
A A
A A2 ani în urmă
Manopere foarte bune , preturi excelente , personal amabil si deschis , medici deosebiti in special domnul Dr. Petru. Mergeți cu incredere !
GEA NYNA
GEA NYNA4 ani în urmă
Am o părere foarte bună, dl doctor Cornel este de nota 10,mii de mulțumiri, am fost la un alt cabinet pt o extractie masea și mam trezit cu o infecție grava, dl doctor Cornel ma tratat e un medic excelent. Recomand cu încredere.
Stoean Stefan Cosmin
Stoean Stefan Cosmin5 ani în urmă
Incompetență totală, asistenta(nu o pot numi doctor) care lucrează în cabinetul din partea stângă cum intri, o simplă plombă a devenit un cosmar. Nu înțelegea de ce nu am dureri, era extrem de mirată, vroia să-mi scoata nervul, în condițiile in care nu simțeam nici o durere, după mai multe insistențe, a acceptat sa-mi lase nervul intact. Mi-a spus ca voi avea probleme din cauza nervului, așa că vă aduc la cunostință prin intermediul acestui mesaj. Nu am dureri, singura mea durere e prostia si incompetenta dumneavoastra. Nu stia să se pozitioneze si tragea de falcile mele de parca eram modelino. A pus plomba si nu era capabilă să facă acele mici finisaje, simțeam că am o boabă de fasole. Din ce in ce mai nervoasă, îmi reprosa mie ca trebuie sa pună altă plombă. A doua a fost și ea un dezastru, dar pentru simplu fapt că avea acea freză care lovea și in maselele de lângă cea afectată, am preferat sa zic : e ok, doar ca să plec mai repede. O radiografie care a fost facută fară a fi necesară, plus o plombă de doi lei care este un dezastru ce trebuie refăcut, a costat 250 lei. Scumpă asa zisă doctoriță, probabil ați terminat facultatea Veterinară la mămica dumneavoastră in spatele casei, nici animalele nu le tratezi cum am pățit eu. Sau daca ați avut probleme cu soțul sau iubitul, păstrați nervii acasa, un client nu este obligat să vă suporte nervii si frustrările .
Valentina Oprea
Valentina Oprea5 ani în urmă
Multumesc d-lui doctor Cornel pentru competenta si rabdarea de care a dat dovada ,avand in vedere timpul destul de limitat pe care l-am avut la dispozitie de fiecare data. .Am apreciat in mod deosebit atitudinea prietenoasa si profesionista atat a dansului cat si a domnisoarei asistenta. Inainte de prima vizita ,ma confruntam cu o carie interdentara destul de serioasa in privinta careia am crezut ca nu se mai poate face nimic. Domnul doctor insa a dovedit contrariul iar zona plombata arata impecabil. Recomand cu incredere Hyperdent deoarece am fost foarte multumita de atentia care mi s-a oferit si voi reveni cu mare drag si pe viitor.
Vik Viko
Vik Viko5 ani în urmă
După terminarea lucrării,doamna doctor daca o pot numi așa,îmi face o gaura pe interiorul dintelui in speranța că în câteva luni voi reveni din nou!bănuiesc că gândea că nu își dă seama pacientul....o impertinenta!josnic!
Radu petrariu
Radu petrariu6 ani în urmă
Foarte scump si foarte prost.Nu am nimerit la doctorul Petru ci la doamna doctor si avand in vedere modul de lucru si cunostintele ei , fara sa exagerez este superficiala.Doar iz de profesionalism.
Daniela Sasu
Daniela Sasu2 ani în urmă
Personal sunt mulțumită, recomand pt servicii de cea mai bună calitate.
Simona Balinisteanu
Simona Balinisteanu2 ani în urmă
Am fost multumita de serviciile oferite. Am intalnit profesionalism, amabilitate, recomand tuturor!
Locații recomandate