/Braila/Dentist

DENTALEX S.R.L.

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 139, Brăila 810048, România

DENTALEX S.R.L.
Dentist
4.7
96 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
7XF9+45 Brăila, România
+40 742 604 059
dentalex-srl.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mocanu Maria1 an în urmă
Un cabinet modern si primitor, cu oameni prietenosi, care iti vor pune zambetul pe buze si care stiu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fara durere si fara compromisuri. Recomand!
Dj Masi Mar
Dj Masi Mar2 ani în urmă
O experienta excelenta. Curățenie, aparatura de ultima generație. Medici profesioniști și asistenți pe măsură. Recomand cu cea mai mare încredere. ( Badila Marius) 👍👍👍
Florentin Drogeanu
Florentin Drogeanu2 ani în urmă
Am fost de 4 ori la acest cabinet pentru a îmi rezolva diferite probleme. Să începem cu partea pozitivă. Cabinetul este curat, iar procedurile au fost fără durere și bune. Dar aici se termină experiența pozitivă. La fiecare „programare” am avut de așteptat între 25 și 45 de minute fără a fi anunțat măcar cât mai durează și nicio explicație sau scuză, doar ca să fiu grăbit apoi în scaun. La ultima programare am spus clar că am alte lucruri de rezolvat, deci ar trebui să fiu pe drum la o oră fixă. Iar Dl. Doctor a făcut tot posibilul să mă convingă să îmi anulez sau să amân planurile.

La sfârșitul ultimei vizite am încercat să-i explic că nu mi se pare normal ca la programări să aștept mai mult de 5-10 minute, am fost prezentat cu tipicul ton de superioritate și aroganță cu „explicațiile” de rigoare, cum că ar fi vina urgențelor sau a celor ca mine care sunt nemulțumiți și vor să fie „bibiliți”. Nici măcar o urmă de asumare a responsabilității sau o scuză. Când am adus la atenție că am aștepta 35 de minute la început de zi (fiind primul pacient pe ziua respectivă, iar dânsul ajungând la cabinet cu 25min întârziere), am fost prezentat cu un ton și mai arogant și replică complet lipsită de profesionalism.

Un alt lucru frecvent observat este faptul că se preiau telefoane des de către asistenți, fără a schimba mănușile ulterior. Personal, nu sunt atât de deranjat, dar ținând cont că este o procedură medicală, standardele de igienă pot fi mult mai ridicate de atât. Sper că au fost doar cazuri izolate și nu cu frecvență mare.

Despre preț nu am să comentez prea mult pentru că este un detaliu foarte subiectiv. Într-adevăr se practică cele mai scumpe prețuri pe care le-am întâlnit în România, dar fiecare plătește atât cât își permite. Singura observație ar fi că nu le-am văzut listate prețurile practicate pe nicăieri și nu acceptă plata cu carduri bancare, doar cash.

Ulterior am vizitat alte două cabinete unde nu am fost lăsat să aștept deloc la programări, spre surprinderea mea. Am realizat că pot fi tratat și ca un om normal. Am să am grijă să nu mai vizitez Dentalex și nici să nu recomand acest cabinet, decât dacă vă provoacă plăcere să fiți tratați ca și oameni de nimic și nu vreți să aveți drept la replică sau părere către „zei”.
Carmen Mocanu
Carmen Mocanu2 ani în urmă
Echipamentul ultra-modern, profesionalismul și complexitatea tratamentelor efectuate de echipa Dentalex, fac din vizita la cabinet o experienta de 5 stele. Recomand fără nicio reținere aceasta clinica! Pot descrie totul doar la superlativ!
Leonard Alecu
Leonard Alecu2 ani în urmă
O experiență excelentă! Când am venit aici prima dată eram terorizat de ideea de a merge la dentist. Dar datorită profesionalismului desăvârșit și a atmosferei super relaxate sunt un alt om când vine vorba de mers la dentist. 🙂 Recomand 100%.
Rodica Butincu
Rodica Butincu2 ani în urmă
Calde salutari echipei clinicii Dentalex si deasemenea multumiri pentru profesionalismul, rabdarea si amabilitatea de care dau dovada de fiecare data. Au o buna dispozitie molipsitoare, ceea ce este necesar pentru noi clientii care ne asezam oarecum timorati pe scaun. Domnul doctor Alexei este asa cum il stiam de ani buni, in primul rand imi transmite calm , siguranta si incredere. Iar modernizarea tehnogiei este o preocupare permanenta din ce am remarcat. Succes si multa sanatate. Multumesc pentru ca existati. Recomand tuturor celor ce au nevoie de astfel de servicii de calitate.
Petrache Maria Alexandra
Petrache Maria Alexandra2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere , o echipa profesionista, superba și extrem de frumoasa cu o experiența minunata !🥰 In nici măcar un an m-am atașat foarte mult de întreaga echipa dentalex , deoarece sunt atât de perfecționiști și superbi încât nu poți fi nemulțumit de munca extraordinara pe care o depun cu grație !!!😊🌹 Sunt extrem de norocoasa ca am ales dentalex ! ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Bianca-Elena Barbu
Bianca-Elena Barbu2 ani în urmă
Recomand cu drag echipa de profesioniști Dentalex. Totul la superlativ! Mulțumiri și respect domnului Dr. Alexei, mă declar clientă fidelă!
Gaureanu Dumitrel
Gaureanu Dumitrel4 ani în urmă
O clinică foarte bună! Acolo găsiți un personal foarte bine calificat, respectuos, politicos! Un loc unde îi îndemn pe toți să meargă! Nivelul de profesionalism este la cele mai înalte standarde! Aparatura este profesională! Totul este așa cum ar trebui să fie peste tot! Cabinetul deține și un aparat pentru imagistică dentară, ceea ce ajută foarte mult! Nu sunteți nevoiți să mergeți altundeva pentru o radiografie dentară, dând astfel posibilitatea unei intervenții foarte rapide! Vă mulțumesc frumos pentru profesionalismul dumneavoastră! Avem nevoie de astfel de oameni cu o așa pregătire!
Locații recomandate