/Botosani/Dentist

Cabinet Stomatologic Dr. Nistor Anamaria

Bulevardul Victoriei nr. 56, Dorohoi 715200, România

Cabinet Stomatologic Dr. Nistor Anamaria
Dentist
5
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCV3+JP Dorohoi, România
+40 746 629 325
dr-nistor-anamaria.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pop Alexa
Pop Alexa2 ani în urmă
Profesionalism si dedicare! Din punctul meu de vedere este cea mai buna clinica din Dorohoi. O echipa determinata si plina de profesionalism. Nevoile pacientului si igiena sunt pe primul loc. Recomand din suflet.
Silvia Abrudan
Silvia Abrudan2 ani în urmă
Sunt pacienta cabinetului de 3 ani si pot spune ca este de nota 10 . Inainte de a merge la dna doctor Nistor ajusesem la o alta clinica care aproape au “sarit” pe mine sa imi lucreze fara nici o explicatie doar sa incaseze banii. Recomand cu mare drag tuturor.
Magopet Livia
Magopet Livia2 ani în urmă
Pentru ca domnul doctor la care merg de obicei este în concediu, am ales acest cabinet situat aproape de locuinta mea.
Am ajuns pe mâinile de aur ale doamnei doctor Nistor Anamaria, căruia tin sa ii mulțumesc în câteva cuvinte pentru: pregătire la nivel maxim, pasiune pentru ceea ce face, promptitudine, bună dispoziție și experiență.
Am fost informata despre tot ce urma sa se întâmple, despre preț, despre ce tratamente se mai impun în raport de cele relevate de radiografia panoramica.
Nu am simțit durere nici pe parcursul intervențiilor, nici ulterior (doar un ușor disconfort, inerent după trecerea anestezei, nu a fost nevoie sa iau nurofen forte sau altceva).
Ganduri bune!
Popescu Ela
Popescu Ela2 ani în urmă
Nu credeam vreodată ca voi ajunge sa merg cu placere la stomatolog. Despre băiețelul meu nici nu mai zic. Vizita la stomatologie a devenit o placere pentru amândoi. Profesionalism la superlativ. Felicitări întregii echipe și în special doamnei DOCTOR NISTOR care inainte de a fi medic este un om calm, amabil, răbdător și super profesionist și perfecționist. Recomand cu toată încrederea.
Mihnea VALENTIN
Mihnea VALENTIN3 ani în urmă
Super dna doctor. Profesional! Recomand. De fiecare dată când am fost a fost mereu curat și mi s a răspuns la toate întrebările. Preturi acceptabile. Pun și aparate pentru copii. Foare fain. Sunt super mulțumit de rezultat.
Maria Apostol
Maria Apostol2 ani în urmă
Vin din Anglia în fiecare an la doamna doctor Nistor Anamaria. Serviciu super profesional. Doamna doctor mi-a găsit o problema grava la maxilar pe care nu au sesizat-o doi dentiști englezi. Recomand cu mare căldură cabinet Dr. Nistor Anamaria.
Flavia Stanciu
Flavia Stanciu2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Profesionalism și promptitudine, sunt foarte mulțumită.
Mihai Ichim
Mihai Ichim2 ani în urmă
Rezultate la care am ajuns respectând pas cu pas planul de tratament propus de dr. Nistor Anamaria au fost extraordinare. Mulțumesc din suflet.
Locații recomandate