/Bihor/Dentist

BlueMed Premium Medical Center

Piața 22 Decembrie 14, Oradea 410475, România

BlueMed Premium Medical Center
Dentist
4.2
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WVM+HC Oradea, România
+40 359 412 894
bluemed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Szabi Jakab
Szabi Jakab3 ani în urmă
Intolerabil comportamentul doamnei Dr. Blaga Jeanetta! Dupa o asteptare de cateva saptamani pentru o programare, sotia pur si simplu a fost refuzata la prima vizita de catre doamna Dr. din motivul ca a mai facut in trecut alte interventii dentare la o alta clinica din oras... Nu recomand!
Catalin Hurban
Catalin Hurban3 ani în urmă
Servicii ireprosabile si personal de un profesionalism cum nu am mai intalnit. Recomand ca fiind cea mai de incredere clinica stomatologica din Oradea
Angela Corbuț
Angela Corbuț4 ani în urmă
Centru medical privat, axat în primul rând pe stomatologie, exista medic alocat pentru urgente stomatologice. Are și cabinet de radiologie dentara. Mai are cabinet de ginecologie și masaj terapeutic. Este construit de aproximativ 15 ani, iar în 2019 a fost renovat. Este modern și curat. Personalul e amabil, doctori sunt buni și preturile ok.
Binder Harald
Binder Harald5 ani în urmă
Am explicat ca am luat 6 ibuprofene de 400 intr-o singura zi, mi-a fost pus un pansament pe masea care ar fi trebuit sa alinte durerea. Am platit 100 lei pentru un pansament care nu a facut nimica iar cand am sunat mi s-a dat solutia la problema mea: Nurofen Forte. Deci am platit 100 lei pentru o recomandare.
Nobilisszima Deme
Nobilisszima Deme7 ani în urmă
Organizare foarte buna, program prelungit. Amabilitate... In caz de urgenta nota 10. Radiologie dentara in incinta clinici.. nu esti pusa pe drumuri .
Ioana Sotiut
Ioana Sotiut7 ani în urmă
Sunt extrem de multumita de aceasta clinica si in special de doamna doctor Samuila Laura,pentru ca isi face meseria cu profesionalism.Se vede ca iubeste aceasta meserie,datorita dansei, am o dantura perfecta, asa cum am visat dintotdeauna si copilul meu o iubeste si merge cu drag la dentist...o recomand din toata inima.
Rupert Stoica
Rupert Stoica2 ani în urmă
Cea mai proastă clinică de "țepari,,dintre toate din Oradea din cauza unui așa numit Doctor dentist "Pop Paul " sa agravat starea de sănătate unui membru din familie ...
Raul Beny
Raul Beny2 ani în urmă
Am ajuns la ei pt o urgență, dna dr Tocai Crina a fost f drăguță cu noi, recomand
Locații recomandate