/Bihor/Dentist

URGENTE STOMATOLOGICE ORADEA NON-STOP !

Calea Alexandru Cazaban nr. 51/a, Oradea, România

URGENTE STOMATOLOGICE ORADEA NON-STOP !
Dentist
4.5
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W93+5M Oradea, România
+40 743 968 612
urgentestomatologice-oradea.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Briana Maria Portan
Briana Maria Portan2 ani în urmă
Este o d.na de nota zece!Copilul meu in varsta de 4 ani si 10 luni a ramas cu o experienta superba,dupa o vizita la cabinetul ei,la fel si eu!Recomand cu multa incredere!
Marius Varga
Marius Varga2 ani în urmă
Mulțumesc mult pentru profesionalismul de care a dat dovada și ma ajutat în rezolvarea problemele dentare avute.
Maria Toma
Maria Toma2 ani în urmă
Nu recomand! Lipsă de profesionalism față de pacient!
Am fost la dr Sas cu o măsea care mă durea. A zis iute că trebuie scoasă, nu mai am ce face cu ea (fără să vadă vreo radiografie). Am zis că ok, o să mă gândesc. La care ea: „Da, dar gândiți-vă repede, că până vă fac anestezie și o scot, vine următorul pacient!” Evident că nu mi-a plăcut atitudinea ei și nu am fost de acord să mă las pe mâna ei. Apoi, am fost la un alt medic (care i-a fost profesor) și mi-a zis că, de fapt, era doar o inflamație a gingiei. Mi-a tratat-o și a fost ok.
Aveți grijă!
ValiGB
ValiGB5 ani în urmă
La început m-am speriat de doamna Sas, are o viteză de lucru fenomenală. Mi-a pus câteva plombe care după un an, stau bine. Mi-a scos și doi nervi, dar la una dintre plombe deja am carie iar.... Nu stiu dacă e vina ei, eu am măsele de cretă, oricum. Am vreo 16 plombe. Dar la banii ăștia cert e că îmi refac dinții de 4 ori la ea, decât o dată la un cabinet de fițe. Iar detartrajul si periajul sunt perfecte si super ieftine.
Beer Scott
Beer Scott2 ani în urmă
Nu vă recomand deloc !
Am fost la urgență cu o măsea care mă durea și, când mi-a scos-o, mi-a afectat și măseaua de lângă și, culmea, m-a pus să plătesc și pentru aceea, deci pentru greșeala ei.
Am întrebat-o: Cum se poate așa ceva ?
Răspunsul ei: Scuze !
Vă rog să ocoliți cât puteți acest cabinet și acest medic !
Ar trebui opriți astfel de dentiști !
Arpad Gall
Arpad Gall2 ani în urmă
Recomand cu incredere cabinetul doamnei Doctor Sas Oana ! Sunt pacient de 6 ani si de fiecare dată am plecat mulțumit si fara probleme.
Alexandra Fazakas
Alexandra Fazakas2 ani în urmă
Un medic stomatolog cu foarte multa rabdare si experienta,ma numar printre pacientii dânsei si nu as renunta niciodata la dentistul meu. Recomand cu mare încredere. Sunt foarte multumita de toate lurarile făcute
Catalin Pop
Catalin Pop2 ani în urmă
Merg de ani buni la cabinetul doamnei doctor,Oana Sas,atat eu cat si o mare parte din familia mea si putem sa zicem cu totii ca suntem ft multumiti.Foarte rapida,preturi bune si cel mai important fara durere.nota 10
Locații recomandate