/Bihor/Dentist

Cabinet Medical Individual Dr. Cheregi Ancuța Loredana

Bloc R15, Apartament 3, Aleea Peneș Curcanu 8, Oradea 410579, România

Cabinet Medical Individual Dr. Cheregi Ancuța Loredana
Dentist
4.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2XM2+2R Oradea, România
+40 359 435 436
dentistoradea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–21
Marți: 14–21
Mirecuri: 9–14
Joi: 14–21
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Deis D
Deis D2 ani în urmă
minusuri:
- Graba mereu
- Materiale din gama ieftina
- Cabinet slab dotat
- Atentie la detalii si consiliere minime
- Sistem de programari ineficient
- Cost mare si durabilitate scazuta pe termen lung.

Plusuri: nu prea exista.

Sfatul meu categoric e sa va feriti de acest cabinet. Voi prezenta in detaliu motivele. Am vizitat^ acest cabinet de aprox 15-20 de ori din pacate dar incet incet am realizat ca modul de lucru al d-nei Ancuta lasa mult de dorit.
Mereu extrem de grabita , datorita modului defectuos in care se fac programarile, trebuia sa astept in medie 20-30 de minute aproape de fiecare data. De multe ori nu avea timp nici sa mi dea chitanta dupa ce plateam. Acest cabinet imi aduce putin aminte de perioada comunista sau a anilor 90+. Materialele folosite sunt din gama ieftina. Preturile erau medii cand frecventam eu acest loc. Majoritatea cariilor interdentare la nivelul gingiilor nu au fost depistate de d-na C.A., dar descoperite cu usurinta de alt doctor stomatolog. Materialul folosit la obturatii frontale se pateaza avand o tenta portocaliile dupa mese. Sigilarea canalelor radiculare se face la bricheta :)) Cabinetul nu este dotat nici cu 'apex locator' ceea ce face realizarea tratamentelor de canal dificile. Nu in ultimul rand trebuie sa mentionez ca consilierea si recomandarile care sunt necesare in anumite situatii nu se fac decat extrem de sumar , pt ca acceasi problema , graba extrema, si pacientii care asteapta. Daca va pasa de banii si sanatatea dvs va recomand vehement sa alegeti alte cabinete , din fericire in ultima vreme doctorii buni nu mai sunt asa greu de gasit.
Adelina Meze
Adelina Meze3 ani în urmă
Cea mai pricepută dentistă din univers. Merg la doamna doctor de când eram un copil și doar dânsa a reușit să nu îmi mai fie frică de ideea de a merge la dentist!
Pe de altă parte, e mereu un om cald și dă dovadă de un profesionalism rar întâlnit.
O recomand din tot sufletul !!
Corneliu Bogdan
Corneliu Bogdan4 ani în urmă
Recomand cu incredere pe doamna doctor. Lucrări de calitate foarte buna si rezistenta in timp. Probabil cel mai bun medic stomatolog din oraș.
Cristi Dev
Cristi Dev4 ani în urmă
Interesant cand stau aproape 2 săptămâni după programare și când ajung în cabinet ajung sa stau o ora sa fiu luat și alte persoane ajunse după mine au prioritate!?!?!?!
Marius Cheregi
Marius Cheregi4 ani în urmă
Vlad Buda
Vlad Buda5 ani în urmă
Cabinet Medical Individual Dr. Cheregi Ancuța Loredana
Cabinet Medical Individual Dr. Cheregi Ancuța Loredana8 ani în urmă
Gheorghe campean
Gheorghe campean2 ani în urmă
Buna ziua,
Desi locuiesc in strainate nu asi schimba pentru nimic in lume dentista mea preferata, mergem cu incredere si pace sufleteasca la Anca.
Profesionalism, produse de cea mai inalta calitate, lucrari de peste 5 ani fara nici cea mai mica problema , nu am cuvinte sa imi exprim multumirea fata de serviciile oferite de acest cabinet.
Locații recomandate