/Arges/Dentist

Dental Studio - Dr. Cănănău

Dental Studio - Dr. Cănănău
Dentist
4.5
25 recenzii
8 comentarii
XW4M+8P Mioveni, România
+40 730 552 273
drcananau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ruxandoiu Danut
Ruxandoiu Danut2 ani în urmă
Totul perfect, mulțumesc
Lavinia Predescu
Lavinia Predescu5 ani în urmă
Timpul nu mi-a permis sa scriu despre experiența "la cald", de a fi tratata in cabinetul Dr Cananau. O fac, totuși, pentru a avertiza si alți doritori. Am ajuns in acest cabinet, după o nevralgie, cu dureri insuportabile, in decursul unui weekend. Doctorul la care obișnuiam sa merg, era in concediu. Nu avem o programare, normal, deci am așteptat ceva pana am intrat. Mi-am dat seama ca lucra, simultan in mai multe cabinete. Mi-a făcut o radiografie, nu mi-a explicat nimic. Am presupus, ca urmează sa facă o incizie, in zona unde era inflamația. .Nu a fost așa. Mi-a făcut o anestezie si efectiv, mi-a scos o măsea, fără nici un minim de explicații, nu mai vorbesc de un acord prealabil, din partea mea...Am întrebat daca este nevoie sa fac o programare, mi-a explicat in scârba, ca nu mi-as permite sa „repar” materialele de proasta calitate care au fost folosite, in alte cabinete, in care am fost... Nu susțin ca știu, ce material folosește un stomatolog, atunci când solicit serviciile lui, dar cu siguranța, încerc sa îmi îngrijesc dantura, deci am mers in decursul anilor, la mai mulți medici..In concluzie, daca vreți sa fiți tratați ca un animal, alegerea este perfecta!! NB: am platit 150 ron, fără sa primesc un bon fiscal..
Virgil Paun
Virgil Paun5 ani în urmă
O experiență foarte plăcută . M-a ajutat sa scap de durerile de dinti si problemele pe care le aveam . Va multumesc mult domnu doctor!
Andrei se joacă.
Andrei se joacă.5 ani în urmă
Un doctor foarte bun cu mult profesionalism. Recomand cu cea mai mare încredere!
Iorda Bog
Iorda Bog5 ani în urmă
Un doctor excelent !! Recomand !
Olguta Elena Barac
Olguta Elena Barac2 ani în urmă
De o foarte mare perioada de timp merg la domnul Dr. Cananau si este persoana la care merg cu toata increderea, serviciile fiind mereu, din punctul meu de vedere, de cea mai buna calitate.
Recomand acest cabinet si mai ales pe domnul doctor.
Stefan Mirt
Stefan Mirt2 ani în urmă
O echipa de medici extraordinari, cu un standard operator de top, pregatiti pentru a oferi solutii pentru fiecare situatie clinica intalnita.
Elena Bajrami
Elena Bajrami2 ani în urmă
Totul la Superlativ! Fetița mea de 4 ani si jumătate a fost foarte incantata de prima vizita la stomatolog! Fara programare a fost întâmpinată cu multă caldura si profesionalism!
Recomand!
Locații recomandate