/Arges/Dentist

Medical Tours Company (New Concept)

Bulevardul Frații Golești 2, Pitești 110174, România

Medical Tours Company (New Concept)
Dentist
4.8
23 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
RVXJ+W5 Pitești, România
+40 771 160 170
medicaltours.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Necula Claudiu36 zile în urmă
Recomand cu încredere aceasta clinica!
Diana Costachescu
Diana Costachescu2 ani în urmă
Medical Tours Company ofera sevicii stomatologice de calitate. Medicii sunt foarte atenti cu dantura pacientilor si fac exact interventiile necesare.
Personal, am avut parte de o experienta placuta la aceasta clinica stomatologica.
Cătălin Alecu
Cătălin Alecu2 ani în urmă
Daca nu erau ei , acum aveam implanturi. F buni. Recomand.
Ahmed Mohamed
Ahmed Mohamed2 ani în urmă
Adelina Matei
Adelina Matei2 ani în urmă
Multumesc echipei MTC si recomand cu incredere Dr. Radu Dumitru pentru competenta, comunicarea, profesionalismul si disponibilitatea fata de pacient. Un doctor extrem de implicat in ceea ce face, foarte atent la detalii, care isi explica deciziile pacientilor si care trateaza toate problemele cu maxima seriozitate.

Multumesc pentru zambetul meu :) !
Sabina Cecilia Tudorache
Sabina Cecilia Tudorache4 ani în urmă
Echipa Medical Tours m-a făcut, la propriu, să zâmbesc. Nu am avut niciodată frică de cabinele stomatologice, însă la ei m-am simțit familiar, a fost imposibil să nu-mi placă. Toți membrii echipei sunt amabili și au lucrat la unison pentru a-mi oferi cele mai bune rezultate. Și asta se vede de la distanță, pentru că dinții mei sclipesc😁. Acum sunt mult mai încrezătoare în zâmbetul meu. Mulțumesc Dr. Răzvan Savu și întregii echipe pentru că mi-ați redat zâmbetul!
Paul ANTONESCU
Paul ANTONESCU5 ani în urmă
Am dantura tratată de Răzvan, lucrează foarte repede și îți explică tot ce face.
Robert BARCULEANU
Robert BARCULEANU2 ani în urmă
Pasiune, devotament şi profesionalism am văzut eu referitor la personalul medical de la MTC. Ca întreagă echipă sunt bine structuraţi, organizaţi şi acţionează ca atare. Mi-a plăcut şi faptul că au două locaţii bine poziţionate, cu acces rapid. Per ansamblu sunt prietenosi, calzi, îţi inspiră încredere, siguranţă iar ca şi pacient, esti mereu într-o zonă de confort. Voi reveni mereu cu plăcere, atât pentru prevenţie dar şi pentru tratamente. Recomand cu încredere Medical Tours Company.
Blondy Blondy
Blondy Blondy2 ani în urmă
Tocmai am verificat o plomba la o masea facuta la ei in urma cu maxim un an de zile ( m am uitat la ea pt ca am inceput sa am dureri la maseaua respectiva ) Plomba arata ca si cum as avea o guma lipita. Oribil . Asa aatau plombele acum 10 ani!!!! Plus de alta din cate stiu dupa ce se face tratamentul potrivit nu ar trebuii sa existe nici o durere. E clar ca a fost facut superficial din toate punctele de vedere!!!!!! Doctorul nu tin minte sigur , cred ca ceva Dumitru Nu mai stiu cum(oricum un tinerel ) imi pare rau ca nu pot pune o poza sa arat!!!!! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 mentionez ca eu am fost pacienta la aceasta clinica ani de zile , am avut probleme si cu alta plomba pusa in ultimul an si m am dus sa o refac de cateva ori , dar aceasta de sus nu m am uitat la ea pana acum dar am avut un soc 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Locații recomandate