/Arges/Dentist

Teddy Care

Strada Smeurei, Pitesti,Arges 110046, România

Teddy Care
Dentist
1.9
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV36+XW Pitești, România
+40 348 421 222
teddycare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Teddy Care
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paun Adelina
Paun Adelina1 an în urmă
Am fost cu fetita de 2 ani pt ca si-a rupt 2 dinti,insa parca vorbeam in alta limba. I-am spus doctorei pt.ce am venit,insa ea nu intelegea ce vorbesc,parea ca efectiv nu intelege limba romana,pur si simplu. M-a intrebat de cinci ori de ce am venit si tot nu a inteles. A fost groaznic,efectiv nu aveam cu cine comunica. La final,cand a vrut sa prescrie un gel calmant,a spus ca nu Mai stie cum se numeste,dar ca incepe cu litera "B". Nu recomand.
Andrei Andreescu
Andrei Andreescu2 ani în urmă
Imi vine greu sa cred ca inca isi mentin clinicile deschise dupa incidentul cu anestezia. Daca era o clinica mai mica altfel stateau lucrurile. Sper sa nu mai auzim nimic de rau pe viitor!
Cristian Sirbu
Cristian Sirbu3 ani în urmă
Best in Town! Nu inteleg de ce oamenii sunt atat de rai si dau rating prost doar sa se razbune pe niste oameni foarte profesionisti care au incercat sa ajute orice copil in cel mai bun sens al cuvantului.
Cand completeaza parintii formularele alea, nu sunt doar de forma. Trebuie sa stie exact starea de sanatate a copilului, alergii, contraindicatii si asa mai departe!
Peste tot in lume este asa.
Nefericirea s a produs datorita parintilor nu a medicului! Daca stia ca are probleme cu inima de ce nu au mentionat!
In fine!
Sunt cei mai tari de profil din Romania!
! Trebuie sustinuti si poate da sistemul trebuie schimbat in Romania!
Bafta multa in continuare!
Dan mircea
Dan mircea3 ani în urmă
Din pacate experienta la aceasta clinica nu a fost prea placuta. Desi am avut norocul sa ne programam cu copilul in locul lasat liber de o programare anterioara anulata, doctorul a fost mai mult cu ochii pe ceas, ca si cum urmatorul copil programat ar fi mai important decat cel care se gasea deja pe scaun cu puroi la dinte, fapt pentru care nici nu a insistat prea mult sa curete tot puroiul ci doar partial, multumindu-se sa prescrie un antibiotic. E clar ca nu p sa mai vizitez aceasta clinica.
U Eugen
U Eugen3 ani în urmă
am vazut la televizor, asta e clinica la care a murit un copil sanatos tun(conform raportului din 14.02.2020), a venit pentru un tratament la dinti, si a murit din cauza ca l-au anesteziat dupa ureche fara sa ia masuri.
Oliviu Ghica
Oliviu Ghica3 ani în urmă
Nu sunt profesionali. Pentru a intarziere de 5 minute mi-au spus ca nu mai pot pune un mic pansamanet . Dupa ce am insistat, a efectuat operatia care nu a durat mai mult de maxim 3 minute. Am mers la alt dentist.
Oana Soceanu
Oana Soceanu3 ani în urmă
Aici nu sunt doar niste medici, aici gasesti o familie! Oameni care au grija de oameni, îi respecta, îi indruma. Sper sa iesiti cu bine din toate astea!
Magda Constantin
Magda Constantin4 ani în urmă
Personal f.dragut,materiale de calitate...O placere sa vii cu copilul la stomatolog!Felicitari...
Locații recomandate