/Arges/Dentist

Cabinet stomatologic Pitesti

str. Victoriei, nr. 1A, bl. 2, sc. B, parter, ap. 4bis, Pitești 110285, România

Cabinet stomatologic Pitesti
Dentist
4.8
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV4F+6X Pitești, România
+40 771 138 430
stomatologiepitesti.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dany Olteanu
Dany Olteanu2 ani în urmă
Am avut o experienta groaznica la acest asa zis cabinet stomatologic. După două ore de stat pe scaun , cu dureri groaznice , nu a reușit sa îmi scoată o masea. Nu mi-a recomandat antibiotic , asa ca am făcut o infecție de toată ,,frumusetea ". Am revenit în acest loc sperând ca a doua oara va fi cu noroc. M-am înșelat. Am avut parte de o noua runda de chin (1,5 h) . Nici la capitolul igiena acest loc nu sta mai bine. Mi s-a cerut sa ma așez pe scaunul murdar de saliva . Groaznic . Doamnei David i se datorează totul.
Florin Cirstea
Florin Cirstea2 ani în urmă
Doamnă doctor cu " mâna ușoară", înțelegătoare, prețuri neașteptat de mici..
Bogdan BYE
Bogdan BYE2 ani în urmă
O experiență nașpa. Nu recomand lipsă de igiena programările nu se respecta. Am spus ca am o mica carie la un dinte.. as fi vrut sa ii arat unde dar nu exista oglinda ceva pe acolo sa arat ce ma deranjează asa ca am mers pe mâna doctorei și mia fost făcut al dinte de lângă cel cu problema.
David raduca
David raduca2 ani în urmă
Am fost cu soțul, in stare grava cu un dinte cu infecție, iar doamna doctor deși nu a fost pacientul dânsei a acceptat să îl consulte și cu mult profesionalism și multă răbdare i-a făcut extracția fara probleme in condițiile in care doctorul la care fusese înainte a refuzat extracția deși era în stare destul grava. Doamna doctor și doamna asistenta merita nota 20! Le mulțumim!
Vlad Radoi
Vlad Radoi2 ani în urmă
Un cabinet stomatologic cum rar găsești în Pitești. Servicii de calitate și personal super calificat și pregătit. După 4 vizite la dna doctor am constatat că dânsa merge după deviza "fără durere", lucru care m-a făcut să mă duc la cabinet fără nici o teamă. Recomand cu încredere tuturor. Totul este la superlativ. Mulțumesc d-nei doctor și asistentei pentru implicare și profesionalism.
Laur arsene
Laur arsene2 ani în urmă
Recomand tuturor cu încredere, profesionalismul si seriozitatea isi spun cuvântul alături de un ambient plăcut si prietenos.
Eduard Weingart
Eduard Weingart2 ani în urmă
Super dentist care va asculta "problemele" cu umanitate si competenta. Si nu te asasineaza cu tarifele! De recomandat..
Roxana elena
Roxana elena2 ani în urmă
Multumim frumos doamnei doctor Manu Mădălina pentru profesionalism si tratament fără "emoții" !
Locații recomandate