/Arges/Dentist

Dr. TEO - Clinica Medicina Dentara

Pasajul Teiuleanu, Pitești, România

Dentist
4.2
40 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VV3H+Q4 Pitești, România
+40 736 407 404
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Binder1 an în urmă
Nu vreau sa fiu catalogata drept "hater" de cei ce urmează sa citească aceasta recenzie,pur si simplu imi spun opinia in ceea cel priveste pe acest renumit Domn' Doctor Teo. Am fost la aceasta vestita clinica în urma cu 10 zile pentru extracția unui molar de minte, nu am nimic de reproșat în ceea ce privește clinica, curățenia și ospitalitatea fetelor de la recepție, în schimb acest Domn' Doctor de o aroganta rar întâlnită care mie personal îmi miroase a prostie ( consider ca un om "invatat" cum este Dumnelui, ar trebui sa ne arate modestie), iar acum sa revenim la "oile" noastre ....am fost poftita în cabinetul cu pricina pentru extracția asa-zisului molar, lăsată în grija unei Domnișoare asistente, a apărut și Domnul Doctor după cca 10 min ,ma salutat ,ma anesteziat și a plecat , a revenit după cca 10 min ,mi-a extras molarul și a plecat din nou , nici măcar o recomandare în caz de infecție/durere . Vreau sa va spun ca eu consider ca orice om greșește și ca orice Doctor (fiind și el om) greșește în meseria lui , de aproximativ 10 zile după extracție ma confrunt cu dureri mari și de 7 zile sunt pe antibiotic ,pur și simplu nu îmi trece , am revenit la clinica cu 2 zile în urma le-am explicat fetelor de la recepție ce mi se întâmplă, am fost poftita în cabinet pentru o consultație de unde a apărut vestitul Domn' Doctor care s-a uitat nonșalant la fosta mea masea și a spus : -arata foarte bine, mergeți acasă și luați ceva pentru durere !! În momentul de fata mi-am făcut programare la o alta clinica pentru o consultație/părere, nu mi se pare normal ca după 10 zile ,dupa antibiotic / antiinflamatoare eu încă sa stau sa sufăr după aceasta extractie.
Lucian Mocanu
Lucian Mocanu2 ani în urmă
Am fost aici pentru ceva lucrări cu prietena mea si amândoi am fost foarte mulțumiți. Serviciile oferite sunt foarte bune si toți angajații te tratează foarte frumos. Va recomandam sa mergeți cu încredere!
Valentin T
Valentin T2 ani în urmă
Recomand, servicii profesionale si accessible. Recomand toti doctorii in special Dr. Vlad
Diana Ilie
Diana Ilie2 ani în urmă
Vin aici din 2015 de cand eram in liceu eu si intreaga mea familie. De cand m-am mutat in Bucuresti tot aici ma intorc de fiecare data, de departe cel mai bun cabinet stomatologic din Pitesti. Cel mai dragut personal, fetele de acolo sunt pur si simplu de nota 10 asemenea si Dr. Teo.
Diana Diana
Diana Diana2 ani în urmă
Te duci la un consult și nu îți prezintă toate posibilitățile care exista pentru a-ți putea păstra dinții tai, direct scoatem și facem implant. Asta e singura rezolvare pe care ți-o prezintă. Apoi, oricum nu te baga prea mult în seama.. Pur și simplu nu știi când termina ce are de făcut, te lasă pe scaun și pleacă în următorul cabinet. Nici ca e totul ok nici ca nu e.. Nu cred ca nu este bun ca doctor în implantologie, dar I lipsește comunicarea și nu îți acorda timp să-i spui ce dorești.. Îți vorbește de la un nivel mai înalt, deși nu ne cunoaște cu adevărat. Nu cred ca voi mai calcă vreodată pragul acestei clinici!
Octavian stefan
Octavian stefan2 ani în urmă
Lucrez cu domnul doctor Teo din 2012, si nu am avut niciodata absolut nimic de reprosat!
De departe, cel mai bun medic stomatolog si cu siguranta daca vorbim de implantologie, dr.Teo este in elita la nivel national.
Conditiile din clinica si echipa de nota 10! Recomand.
Ileana Arsene
Ileana Arsene2 ani în urmă
Cea mai slaba clinica dentara cu putinta,acum 4 zile nepoata mea a mers la aceasta clinica pt o extractie,dupa realizarea procedurii a plecat acasa fara a i se recomanda niciun analgezic in caz de durere...dupa 2 zile de dureri groznice a sunat la aceasta clinica pentru a vorbi cu vestitul dr Teo,i s-a recomandat analgezice fara a fi chemata la un control cum ar fi fost normal,ieri a mers la urgente pt ca durerile erau insuportabile iar acolo i s-a recomandat antibiotic,astazi dupa ce a realizat o radiografie digitala la Rx1 din Pitesti,ne-am reintors la aceeasi clinica unde i s-a practicat Chiuretaj in camp deschis pentru care am achitat 100 lei,i-am comunicat medicului ca este la a doua doza de antibiotic,a spus ca foarte...(in conditiile in care domnia sa nu a recomandat niciun antibiotic si a trimis-o acasa cu o rana deschisa).Astazi pe langa chiuretajul practicat a binevoit domnul doctor sa ii coasă si gingia...lucru pe care trebuia sa il faca de acum 4 zile....In concluzie:aveti grija pe mana cui va lasati...Nu va uitati la cum arata estetic clinica:pe afara e vopsit gardul si in casa sta leopardul...
Alina Micuta
Alina Micuta2 ani în urmă
Multumiri, respect si recunostinta!
Mulțumesc domnului doctor si intregii sale echipe, multumesc clinicii Dr Teo pentru profesionalismul si pentru serviciile oferite.
Desi reticenta la inceput avand in vedere multitudinea de oferte, nu regret nici o clipa alegerea facuta.
Mult succes în continuare si inca o data mulțumesc!
Mihai-Alexandru Baratoiu
Mihai-Alexandru Baratoiu2 ani în urmă
Astăzi am fost pentru prima data la aceasta clinica pentru o extracție de măsea și cred ca am avut plăcerea de a-l cunoaște pe Dr.Teo. Din punct de vedere profesional, n-am nimic de reproșat, am fost anesteziat corespunzător, extracția a fost făcută fără nicio problema, n-am simțit nimic, s-a rezolvat repede. La nivel de interactiune socială , in schimb, cred ca omul este repetent. Niciun sfat despre nivelul de durere, despre ce medicamente trebuie sa iau, absolut nimic legat de “after care”. Singurul lucru pe care l-a spus după ce s-a terminat extracția a fost “la revedere”.
Locații recomandate