/Arad/Dentist

Dr. Patricia Sitaru Cabinet de Medicină Dentară

Strada Cezar 40, Arad 310258, România

Dr. Patricia Sitaru Cabinet de Medicină Dentară
Dentist
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
586P+XQ Arad, România
+40 722 825 220
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 10–14
Mirecuri: Închis
Joi: 10–14
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
C L
C L4 ani în urmă
Sa mergi la dentist fara groaza este intradevar o performanta. Felicitari Dr. Patricia Sitaru pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti. Igiena si curatenia sunt la standarde inalte, ambianta placuta si politetea, deasemenea, profesionala. Intreaga mea familie e foarte multumita de asistenta primita in acest cabinet si totodata multumim pentru efortul dumneavoastra de a ne acomoda programul de vizita, noi avand un timp scurt de a termina tratamentele. Increderea e cu desavarsire castigata si vom reveni cu siguranta si in vara :).
Alexandra Dominte
Alexandra Dominte4 ani în urmă
Experiența mea la Dr. Patricia Sitaru a fost mai mult decât excelentă! Domnișoara doctor este foarte pasionată și dedicată în ceea ce face, grija față de pacient este pe primul loc, drept dovadă fiind succesul tratamentelor și aparatelor de ultimă generație pe care le folosește. Ambient foarte plăcut și primitor, iar manoperele sunt executate cu cea mai mare grijă și precizie. Recomand cu toată încrederea!
Andreea Popovici
Andreea Popovici4 ani în urmă
Am descoperit o nouă definitie a ceea ce înseamnă un cabinet stomatologic, prin profesionalismul, dotările moderne, atenţia acordată, ambianţă plăcută, şi amabilitatea echipei, aceste atribute conferă atât celor mici cât şi adulţilor liniştea şi siguranţa că sunt pe mâini sigure!
Pun mare accent pe condiţiile de sterilizare şi igienizare!!
O sa revin de fiecare data cu cea mai mare încredere.
Felicitări!
Corina Darlea
Corina Darlea4 ani în urmă
Cabinet deosebit de primitor și modern, cu aparatura de ultima generație, personal calificat și dedicat atât meseriei cât și atent la nevoile pacientului, iar dr Patricia Sitaru este pe lângă medicul stomatolog, și o prietena dragă pe care o cunosc de mulți ani, deci recomand cu căldură tuturor celor care doresc și au nevoie, să apeleze cu încredere.
Ramona Honțan
Ramona Honțan4 ani în urmă
Atentie, profesionalism, rabdare, calitate. Si un cabinet pe masura, cu dotari de cea mai buna calitate. Recomand cu cea mai mare incredere Dr. Patricia Sitaru, the best!!
Florin valea
Florin valea4 ani în urmă
Este un loc unde te simti prieten, nu pacient,
unul dintre putinele cabinete medicale, unde, dupa tratament iti doresti sa mai ramai :-)
Andrei Macavei
Andrei Macavei2 ani în urmă
Profesionalism și excelență sunt cuvintele care ar descri-o perfect pe doamna doctor. Atmosferă prietenoasă și răbdare pentru a explica fiecare pas al tratamentului. Recomand cu încredere.
Alexandru Giurcă
Alexandru Giurcă2 ani în urmă
Un medic excelent care are răbdare să explice pe îndelete tratamentul ce urmează să fie făcut, răspunde cu plăcere la orice întrebare, iar în legătură cu tratamentul medical este nedureros și de cea mai înaltă calitate!
Locații recomandate