/Arad/Dentist

Radent Estetique & Implants by Dr Rapcau Daniel

Bulevardul Decebal 14, Arad 310133, România

Radent Estetique & Implants by Dr Rapcau Daniel
Dentist
4.9
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58C9+R9 Arad, România
+40 723 220 372
drrapcau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Niculae olaret
Niculae olaret2 ani în urmă
Sunt client al acestei clinici. Mulțumesc pentru cum am fost tratat pana acum. Dr RAPCAU un profesionist. Mi-a fost groaza de dentist, nu credeam ca o sa ma duc relaxat la dentist.
Andreea lavinia
Andreea lavinia3 ani în urmă
Beneficiez de serviciile acestei clinici de mai bine de un an și sunt foarte mulțumită de experiențele acumulate în cadrul tratamentului ortodontic. Recomand cu încredere!
Mada imm
Mada imm4 ani în urmă
Am fost la domnul doctor, însă mi a lăsat un gust amar fiecare programare pe care am avut o la el. Are o mana foarte grea și pentru prima data în viata mea, mi a fost frica sa merg la dentist din pricina durerii. Consultațiile aparent se fac de pe hol, în timp ce el vorbește la telefon și nu își aloca un minut sa vorbească cu mine. Am decis sa renunț la serviciile lui.
Adina Neagu
Adina Neagu5 ani în urmă
Am venit de la o alta clinica, renumita prin reclama agresiva, dar din pacate pentru buzunarul si dintii mei, aceast lant de clinici are o parte din medici mediocri sau incepatori...
Conteaza enorm sa gasesti medici bine pregatiti !
Am intalnit la Dr.Rapcau un colectiv de profesionisti, care fac treaba deosebita !
Recomand cu incredere, daca vrei un diagnostic sincer, calitate si materiale pentru toate buzunarele si lucrari facute profesional si responsabil.
Adelina
Adelina2 ani în urmă
Toata familia este multumita de serviciile de inalta calitate si professionalismul de care da dovada atat de la doctorul stomatolog , cat si asistent, receptioner Radent si noi ii recomandam cu mare drag
Oprea vasile
Oprea vasile2 ani în urmă
Tot respectul pentru intreaga echipă Radent . Recomand cu incredere clinica deoarece, incepand de la receptie pana la ultimul cabinet se respectă toate regulile de igienă, iar personalul este extrem de placut. Am fost placut impresionat de profesionalismul medicilor, si nu in ultimul rand de toata echipa care a actionat pentru a-mi reda zambetul.Am fost informat de toate variantele posibile in functie de costuri si riscuri,si am avut dreptul de a alege ce doresc.Am beneficiat de implanturi, totul a decurs perfect, iar pentru aceasta le multumesc! Inca o data RECOMAND!
Stan bogdan
Stan bogdan2 ani în urmă
O clinica cu standarde foarte înalte! Servicii de calitate începând de la receptie și continuând cu serviciile de radiologie, dar mai ales cele oferite de medicii stomatologi. Recomand cu caldura pe domnul doctor Rapcau Daniel care a manifestat o deosebita atenție problemelor cu care m-am prezentat la cabinet și pe care le-a rezolvat cu brio.
Janina Rusu
Janina Rusu2 ani în urmă
După o serie de vizite recente la doctorul Rapcău Daniel, nu am decât cuvinte de mulţumire ceea ce mă face să îl recomand celor care își doresc intervenţii stomatologice de calitate. Doctorul este o persoană deschisă care își realizează meseria cu mare plăcere si meticulozitate.
Personalul clinicii este foarte amabil, preţurile sunt accesibile, însă cel mai important este că plătești pe măsura calităţii serviciului și a sănătăţii dentare personale, iar un alt aspect plăcut este muzica de pe fundal care crează o atmosferă liniștită și relaxantă pentru pacient.
Voi reveni cu certitudine pentru viitoare controale și intervenții. :)
Locații recomandate