/Alba/Dentist

DENTA-BRAN S.R.L.

Strada Dobrogei 1, Alba Iulia 510146, România

DENTA-BRAN S.R.L.
Dentist
4.6
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H6H+RF Alba Iulia, România
+40 258 812 918
denta-bran.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–21
Marți: 8–14
Mirecuri: 14–21
Joi: 8–14
Vineri: 14–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Chris Tetu
Chris Tetu2 ani în urmă
Alegerea de a fi pacienta a cabinetului Denta-Bran S.R.L Alba Iulia .,a fost una cea mai inteligenta . 12 implante pt care-i multumesc deosebit Dr. Simion Bran,un profesionist deosebit, cat si pentru cele 25 de coroane ,profesional masurate si cimentate de Dr. Ioan Bran,doi profesionisti de exceptie care mi-au redat zambetul ,zambet care l-am vazut permanent pe fetele lor de cate ori am fost acolo ca pacienta. Multumesc intregului personal al cabinetului pentru profesionalism, primirea prietenoasa,comunicare exceptionala si calitatea cu care se lucreaza in acest cabinet. 5 stele sunt prea putine pt. acest cabinet. Un cabinet care-l recomand 100%,profesionisti 100%.
MeLinDa Szász
MeLinDa Szász2 ani în urmă
Foarte buni, foarte profesionali , recomand cu toată încrederea!!! 👌👍
Adriana Pojan
Adriana Pojan2 ani în urmă
DENTA-BRAN - profesionalism, seriozitate, punctualitate, amabilitate, igiena desavarsita! Multumesc pentru lucrarea cu care ma simt foarte bine!
Silvia Pacurariu
Silvia Pacurariu2 ani în urmă
Domnu dr Simeón Bran un medic de exceptie. Bunu dumnezeu la inzestrat Cu multi talanti. Minte luminata, miini de Aur si un suflet minunat. Cuvintele Sint putine pt ai multumi. Felicitari.
Dumitru Andrei
Dumitru Andrei2 ani în urmă
Profesionalism,bun simt servicii de calitate și preturi bune.
Carmen Jaxgard
Carmen Jaxgard4 ani în urmă
Legea confidentialitatii pacientului nu este respectata. Asistenta vine in camera de asteptare si spune informatii depre starea de sanatate si tratament a pacientului in fata tuturor care asteapta. Cind am discutat aceasta problema cu asistenta mi-a spus ca asa face cu toti pacientii.
Cu aceasta se incalca legea 46 art 37 din legea pacientului.
Romania este tara europeana,( nu tara lui Papuravoda), in care patientii au drepturi, printre care de confidentialitate si sa fie respectati.
Dely Jo
Dely Jo2 ani în urmă
Foarte multumita de modul in care am fost tratata: cu calm, rabdare, respect, bunavointa, multa atentie si PROFESIONALISM. Este prima data cand sunt chemata pt PROBA DE CULOARE, care se ia doar ziua, la lumina naturala a zilei intre 14 si 17.00, ceea ce nu am experimentat in alte clinici.👏👏👏
Oana Tomanicska
Oana Tomanicska2 ani în urmă
EXCEPTIONAL, profesionalism la cel mai inalt nivel. Sa fim fericiti ca avem si noi o somitate in domeniul chirurgiei dentare(maxilo-faciale). Sunt client vechi si extraordinar de multumit. Despre durere : va spun, cu mana pe inima, ca chiar daca a fost o interventie mare efectiv NU am simtit nicio durere, zero durere.Recomand tuturor cu maxima caldura. Multumiri si Respect intregului colectiv si in special d-lui dr. Bran . Istvan Tomanicska
Locații recomandate