/Alba/Dentist

Stomatologie Dr. Amelia Cos, Dr. Ovidiu Cos

Strada Tudor Vladimirescu 24, Alba Iulia 510095, România

Stomatologie Dr. Amelia Cos, Dr. Ovidiu Cos
Dentist
4.8
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HGH+CW Alba Iulia, România
+40 788 313 711
dentacos.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 13–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gloria Grosu
Gloria Grosu2 ani în urmă
Sunt pacient fidel al cabinetului Amelia Cos de peste treizeci de ani si il frecventez, cand este cazul, cu incredere si chiar placere. Nu numai eu, ci familia, prietenii sunt si ei pacienti de multa vreme.
Placere sa mergi la stoma???? Da, fiindca aici esti tratat cu profesionalism si empatie, incat "teama" de a merge la stomatolog dispare.
Actul medical se deruleaza intr-o ambianta placuta si calda, iar tehnologia este de ultima generatie. Nu este nici o diferenta intre acest cabinet si orice alt cabinet din Europa. Pacientii europeni sunt frecventi chiar si pe timpul pandemiei, caci aici se simt in siguranta si li se ofera tratamente si lucrari de mare calitate
Ar fi multe de spus despre acesti medici dedicati, eleganta cabinetelor, deosebita amabilitate a personalului, dar concluzionez: EXCELENTA!
Aurel Dobrescu
Aurel Dobrescu3 ani în urmă
Sunt pacient al doamnei dr.Amelia Cos de cativa ani buni.Am beneficiat de aproape toate tipurile de lucrari stomatologice efectuate de dansa : implanturi, lucrari de ceramica, plombe. Ma simt exceptional , n-am avut nici o problema .Teama de a merge la dentist , s-a transformat in placere datorita rabdarii, empatiei , profesionalismului si seriozitatii cu care am fost tratat. Recomand cu maxima incredere acest cabinet .
Daniela Bodea
Daniela Bodea2 ani în urmă
Încă de la primul consult, mi-am dat seama de, profesionalism, seriozitate și simțul răspunderii.
Ce mai...oameni minunați și de două ori frumoși, la chip și sufet! Recomand cu încredere oricui vrea să beneficieze de un tratament bun și de lungă durată!
În rest, zâmbiți larg, (că aveți ce arăta) face bine bunei dispoziții!!
Mulțumiri, domnilor doc. Amelia și Ovidiu Cos !!
Earlo
Earlo2 ani în urmă
Medici stomatologi cu experienta, (din punctul meu de vedere asta este cel mai important), experienta care se vede la nivelul "reparatiilor" dentare.
Am plombe si dinti falsi la care le-a expirat perioada de garantie si inca mai rezista la atacurile alimentelor tari (cu toate ca am fost sfatuit sa renunt la acestea).
Seriozitate - nota 10!
Recomand cu incredere!
Paul Ionescu
Paul Ionescu2 ani în urmă
Cabinetul stomatologic unde te simti in siguranta...in primul rand din punct de vedere profesional, cu medici dedicati si cu experienta, dar și al relatiilor interumane, un aspect esential pentru acea siguranta. Nu in ultimul rand, eleganta ambientala, cu vibe-ul ei special, e un factor relaxant, pe care nu-l gasesti in multe locatii, cu atat mai putin in cabinetele stomatologice.
👍👍👍
Mirela Stoica
Mirela Stoica2 ani în urmă
Sunt o pacientă veche ( cu intreaga familie), a doamnei doctor Cos si intotdeauna am fost foarte mulțumită de calitatea serviciilor si de modul cum am fost tratată, fiind o persoana foarte delicata si plăcuta ! Pentru noi este cel mai bun stomatolog!
Andrei Muresan
Andrei Muresan2 ani în urmă
Servicii profesionale si de calitate. Foarte multumit! Recomand cu incredere cabinetul Dr. Cos!
Liliana Gligor
Liliana Gligor2 ani în urmă
SIMPLY THE BEST!
Va mulțumesc pentru tot!
Mersul la dentist este o placere!
Locații recomandate