/Vrancea/Dealer auto

Scorpion Exim SRL

Calea Moldovei 16, Focșani 620157, România

Scorpion Exim SRL
Dealer auto
4.3
246 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M6V3+X9 Focșani, România
+40 237 236 866
scorpion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurian popa
Laurian popa2 ani în urmă
Experiența plăcută la interacțiunea cu service-ul Scorpion Focsani, consultant de service serios dl Gabriel Nițu mi-a explicat foarte corect ce am de făcut la mașina, am respectat programarea și totul a decurs așa cum trebui.
Costurile mi s-au părut bune, iar interacțiunea cu oamenii cum rar vezi.
Recomand !
Aurelian Neagu
Aurelian Neagu2 ani în urmă
Doamne fereste sa ai dauna... Angajati diletanti pe.partea de receptie si constatare. Pacat ca vorbim totusi de Volkswagen.
Ella IV
Ella IV2 ani în urmă
Oameni neseriosi si lipsiti de profesionalism! NU RECOMAND!
Am venit la reprezanta pt. schimbul de ulei si bujii (VW T-ROC in garantie).
Pe scurt: Am venit cu o masina buna, noua, am plecat cu una stricata.
Dupa efectuarea schimbului de ulei, am plecat spre Brasov, nu mare mi-a fost mirarea cand in mai putin de 20km de la plecare mi s-a aprins un martor in bord. Am sunat la reprezentanta (sa vedem ce se mai poate rezolva), iar consultantul care mi-a raspuns scurt si sec, a fost (putin spus) foarte nepoliticos: In prima instanta a spus ca nu ma poate ajuta pt. ca este prea tarziu (era aproape 18:00), apoi ca imi inchide telefonul in nas, deoarece la ora asta nu mai este treaba lui ce se intampla cu masinile...
Preturi mari si pretentii aveti, dar calitatea va lipseste cu desarvasire!
Liviu
Liviu2 ani în urmă
Mare atentie la mecanici!!! Sa uite sa cupleze un tub de aer la turbina si sa raman in mijlocul strazii din cauza incompetentei lor, nu mi se pare deloc ok. Dupa ce vorbesc cu domnul Dan Burtae depre problema intampinata din cauza service-ului facut la Scorpion si despre faptul ca as fi putut ramane cu masina in drum si ca ar fi fost nevoie de o platforma, ma intreaba cu aroganta: " Platforma? De unde?". Si i-am raspuns ca de la Scorpion, avand in vedere ca din cauza lor as fi ramas in drum, dupa care imi raspunde tot arogant "S-o crezi tu". Pana sa vin la service imi spune tot acest domn, ca el se ocupa de orice, dar dupa ce ii spun cele intamplate (ca nu e posibil sa plec de aici si imediat sa imi apara eroare in bord), imi spune ca el e doar consultant si daca am probleme sa fac plangere la seful de service. Deci PROFESIONALISM=0. Poate daca aveam o masina mai scumpa sau mai multe masini de la ei, primeam mai multa atentie. Ideea e ca masina inca pierde aer pe la respectivul tub. O sa ajunga cat de curand o scrisoare de la VW Romania pentru ca nu pot accepta asa ceva de la un service autorizat, iar daca nu se intampla nimic, voi face plangere la VW in Germania. Acest service nu poate reprezenta brand-ul VW. In Romania anului 2021 inca se mai asteapta o atentie, ceva genul spaga, sau sa fii "cineva", altfel nu te baga nimeni in seama..INADMISIBIL
Marius Vlasie
Marius Vlasie2 ani în urmă
Foarte neserviabili.
Aveam si eu nevoie de o diagnoza, insa raspunsul e nu. " sa va faceti masina in Tecuci, nu la noi" asa mi au trasmis. Nici nu au ascultat ce aveam nevoie. Mi au dat cu jet imediat.
Nu e de mirare ca toata lumea fuge de Focșani, insa dupa asa tratament.
Am sa merg 100km la Bacau, ptr ca cei de acolo sunt oameni de calitate.
Nici sa fiu platit nu mai calc pe acolo.
Se S
Se S2 ani în urmă
Deși statia de încărcare auto electrice este trecuta în aplicații cu 75kw putere, incarca cu max 34kw/h.
Costin ionut
Costin ionut2 ani în urmă
Se poate mai bine pe partea de mecanica, birocrația e prea mare și durează mult
Daniel Dumitru
Daniel Dumitru2 ani în urmă
Recomand... Personal am fost plăcut impresionat
Locații recomandate