/Vaslui/Dealer auto

Rodav

DN24 3, Vaslui 730003, România

Rodav
Dealer auto
4.2
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MPCQ+H5 Vaslui, România
+40 235 312 463
rodav.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Iftode
Alexandru Iftode2 ani în urmă
Am publicat aici dimineata o recenzie foarte completa despre ce este Rodav si cum sunt oamenii de acolo. Se pare insa ca Google te vrea succint, povestile lungi nu sunt publicate.
Ca sa fiu succint: nu am apelat niciodata la Rodav fara sa plec multumit.
Oameni amabili, priceputi si școliți inclusiv in afară, au scule despre care alfe service-uri au citit in carti, sunt mult peste media de profil, mie personal mi-au raspuns de fiecare data cu caldura.
Am argumente, 13 ani de cand le calc pragul cu 3 masini kia, trei motorizari diferite si 3 șasiuri diferite sunt cred o suficienta experienta ca sa fiu obiectiv.
Felicit conducerea, pe d-l inginer, pe mecanici si staff-ul complementar.
Matei Iftode
Matei Iftode2 ani în urmă
O echipa super ok, de la oamenii din spatele biroului și pana la mecanicii din service, toți înțelegători și prietenoși. Fata de alte service-uri când te vad mai tânăr nu ești luat la mișto și nu se asuma din start faptul ca ești paralel cu problemele mașinii tale. Eu sunt foarte mulțumit de la simple probleme precum schimbarea unor prezoane rupte pana la lucrări mai delicate precum distribuție sau schimbare bucsa de la caseta de direcție. Ii recomand 100%.
Anca Mihaela Balmus
Anca Mihaela Balmus2 ani în urmă
Nu recomand! Te duci cu o problema, si ei constata ca ai altceva. Te pune sa platesti piese originale si iti inlocuiesc cu piese aftermarket!
Pompe Funebre
Pompe Funebre2 ani în urmă
Nu recomand serviciile acestui service! Nu duceti masina la ei in service. Un personal care vorbeste urat. esti tratat cu indiferenta.
Lucian Moraru
Lucian Moraru2 ani în urmă
Locație curată,aerisită frumos aranjată,prezentarea produselor deosebită cu toate detaliile necesare.În consecința am comandat o mașină deosebiă SsangYong korando.
Dan Zofota
Dan Zofota2 ani în urmă
Foarte multumit atat de serviciile biroului vanzari de care am beneficiat la cumpararea masinii si despre care am mai scris ,cat si ulterior cand am apelat la repararea ei ca urmare a impactului x-ceed-ului meu cu o bucata de gheata desprinsa de pe un TIR , iarna trecuta .Atat personalul de la Daune cat si Service-ul si-au facut treaba cu profesionalism.Cu toate ca avariile au fost serioase(capota, masca, radiatoare) la ridicarea masinii din service aceasta arata ca si noua.Am scris aceasta recenzie de abia acum intrucat am vrut sa vad si cum se comporta masina in timp si pot confirma acum ca reparatia facuta in service a fost de mare calitate. Inca o data , multumiri intregii echipe.
Alex Borco
Alex Borco2 ani în urmă
Un dealer foarte profesionist, mai exact cel de la Ssang yong, departamentul de vânzări, deschiși, amabili...o sa revin cu drag!
Arthur Nechita
Arthur Nechita2 ani în urmă
Noul KORANDO.. de la SSANG YOUNG
Locații recomandate