/Valcea/Dealer auto

Nurvil Tuning

Bulevardul Dem Radulescu Nr. 32, Bulevardul Dem Radulescu 32, Râmnicu Vâlcea 240425, România

Nurvil Tuning
Dealer auto
4.2
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39P9+R8 Râmnicu Vâlcea, România
+40 736 699 961
nvt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Guzu
Daniel Guzu2 ani în urmă
Profesionisti in vulcanizare. Am pus 4 cauciucuri de iarna in 15 minute. Organizare maxima. Profesionalism. Bravo
Popescu Nicolae
Popescu Nicolae2 ani în urmă
Firma care respecta standarde înalte!Merita sa mergeți!
Leejuro
Leejuro2 ani în urmă
Nu l-am vizitat din cauza referințelor slabe date de alți clienți. Oare conducerea acestei companii nu e interesată de reputația lor, să ia măsuri de corecție și să fie menționate în locul unde clienții le scriu?
Romulus Becheru
Romulus Becheru2 ani în urmă
Experiența plăcută, direcție rezolvată cu succes.
Felicitări pentru toți cei care au contribuit la această afacere!
Succes mai departe!
A I
A I4 ani în urmă
NEGLIJENTI !!!
Daca in sezonul trecut mi-au zgariat, destul de urat, jantele originale din aliaj (in momentul in care au scos cauciucurile de vara, folosind un levier "neprotejat"), in sezonul asta au reusit sa-mi zgarie si capacele, originale si ele, in timp ce, in bascalie, au taiat, folosind un cutter, colierele cu care erau asigurate.
Le-am semnalat problema, insa n-au afisat nici macar o urma de regret. Ba unul dintre ei imi zice ca e vina mea pentru ca n-ar fi trebuit sa folosesc coliere. Cum sa raspunzi la o astfel de replica?!
Prin urmare, cu toata bataia de cap de rigoare, mi-am luat frumusel rotile la pachet si am decis sa-mi inchei, definitiv, colaborarea cu ei.
ADIO! 👎🤬
Danut Plesu
Danut Plesu4 ani în urmă
Personal amabil... Totusi, la strangerea piulitelor de la roti, desi am specificat sa se foloseasca cheie dinamometrica, au strans intai cu pistolul, adica mult peste specificatii. Folosirea ulterioara a cheii dinamometrice e degeaba. Acasa am desfacut iar piulitele si am strans cu cheia mea la cuplul corect. Ca in orice service, trebuie sa stai cu ochii si cu gura pe ei.
Gabriel M
Gabriel M2 ani în urmă
Acesta este un review pentru Nurvil Dealer Rulate cu care impartit acelasi sediu si aceeasi adresa ( trageti ponoasele ). Au la vanzare un Mercedes ML 350 care are 110000 km dati inapoi si a fost dauna in Germania, totul poate fi verificat pe Carvertical si la RAR, asa cum am facut eu. Am vazut masina, este praf din toate punctele de vedere, nu mai merg amortizoarele la portbagaj si la capota, este lasata pe o parte pt ca nu mai sunt ok pernele de aer, etc. Pe raportul RAR apare ca au fost afectata structura si elementele de siguranta cum ar fi jonjeroanele si plafonul iar ei vand aceasta masina. Feriti-va! Samsari
Cosmin Serban
Cosmin Serban2 ani în urmă
Reviewul este pentru băieții de la serviceul de jante. Sunt foarte neatenți. Mi-ai strâmbat pragul și mi-au zgâriat o janta...
Locații recomandate