/Tulcea/Dealer auto

SC VALBERTO SRL

Municipiul, Strada Mahmudiei 154a, Tulcea 820057, România

SC VALBERTO SRL
Dealer auto
3.9
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R68+C3 Tulcea, România
+40 240 518 174
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Bilec
Radu Bilec2 ani în urmă
Programat la ora 8.00 la A/C, pana la ora 8.45 nu s-a apucat nici un mecanic de treaba; ca dupa ce am asteptat atat timp, sa imi spuna ca nu au timp de mine azi,desi fusesem programat; le-am zis ca nu e profesionist si corect din partea lor, si au inceput sa tipe, in special seful lor. Am plecat imediat.
Grigoras Mihai
Grigoras Mihai2 ani în urmă
Masina programata cu 3 zile inainte pentru verificare injectoare pe 21.05.2021 ora 8:00. De la ora 8 pana la 8:40 nici un mecanic nu sa apucat de treaba. Am luat talonul si am plecat.
Cristina husein
Cristina husein2 ani în urmă
Foarte scump
Nu recomand cu asemenea sistem de calcul pentru manoperă.
Anul trecut am avut de încărcat cu freon instalația de aer condiționat, preț 250 . Adică 120 încărcarea +120 ora de manoperă. Ciudat. Plătești și manopera și timpul.
Florian Mihail
Florian Mihail4 ani în urmă
Sunt serioși, când îți dau un termen de reparație la mașină fac tot posibilul să îl respecte, dacă apare ceva neprevăzut sau mai trebuie schimbat ceva suplimentar te anunță din timp și îți cer acordul.
Lucrează cu cei mai importanți furnizori de piese și accesorii auto deci orice piesă ți-ar fi necesara va sosi în cel mai scurt timp.
Prețurile sunt decente, atât la piese cât și la manoperă.
Nu umblă cu combinații de genul schimbatul pieselor cu altele vechi sau alte povești din astea urbane. Mereu mi-au lăsat în portbagaj piesele vechi înlocuite.
Recomand acest service ca fiind probabil cel mai bun din oraș.
Razvan
Razvan2 ani în urmă
Am adus masina la servis pe platforma din cauza faptului ca nu mai pornea . Nu existau martori in bord. Intr-o diagnoza facuta in prealabil se vedea ca nu intra combustibil in motor. Ajunsa aici , dupa cum se vede si de pe factura, motorul a fost aerisit ,dupa spusele lor si motorul a pornit. Masina a stat nefolosita 2 saptamani dupa care am incercat sa o pornesc si am intampinat aceiasi problema, ceea mi-a conformit ca cei de la service nu si-au dat interes in rezolvarea problemei.
In momentul in care am sunat mi s-a spus sa aduc din nou masina la servis fara ca ei sa isi asume ceva desi au platforma.
Reparatie facuta de ei a constat in punerea unui colier de plastic care sa tina conducta de combustil in asa fel incat sa nu permita intrarea aerului in sistem, o carpeala si o bataie de joc
Geta Chirvasuta
Geta Chirvasuta2 ani în urmă
Cea mai neplăcută experiență din viața mea.Nu recomand la nimeni, niste excroci! Am schimbat doua beculete, unul de 5 lei si unul de 19 lei adica 24 lei in total si factura a fost de 144 lei, adica 120 lei manopera de a schimba 2 becuri in 5minute.Rusine, dar daca aveam cine stie ce nevoie de reparatii? Nu facea mașina cat manopera bănuiesc. Exagerat de scump, să inlocuiesti 2 beculete si sa iei 120 lei. Sa le fie de cap! Nu merita nici o stea , doarcu minus 5 stele!
Gheorghe Dascalescu
Gheorghe Dascalescu2 ani în urmă
Am auzit că este un service auto meseriași profesioniști.
Alexandru serbov
Alexandru serbov2 ani în urmă
Sunteti cel mai jalnic service posibil. Luati banii degeaba la oameni !!! Masina mea nu avea atatea probleme înainte să o aduc la voi. Mai mult stricați decât reparați ! Nu schimbați toate piesele, dati garantie la piese și manoperă dar in cazul unor piese neschimbate cand se revine în service, țineți mașina două săptămâni pe motiv că durează până vin piesele,și tot nu faceti nimic la ea. Ar trebui să asigurați mașină la schimb, că doar sunteti reprezentantă !!! Nu recomand nimănui !!! La faliment cu voi ! Ma rog sa duceți lipsa de clienti !
Locații recomandate