/Olt/Dealer auto

Registrul Auto Român - Slatina

1, Slatina, România

Registrul Auto Român - Slatina
Dealer auto
4.2
194 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C99R+X8 Slatina, România
+40 249 433 431
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Galbenu
Ionut Galbenu2 ani în urmă
Servici inreprosabile recomand cu toata increderea pt Craioveni in special unde le dau 0 stele
Eugen Radu
Eugen Radu4 ani în urmă
Nu stiu exact cum se lucrează, care sunt prioritățile. Am avut programare la ora 08.00, cu prezentare intre 08.00 si 08.30. M-am prezentat la ora 08.15 si m-am așezat la coadă. Aveam de trecut in carte o instalație gpl. Am trecut prin toate stările de angoasă si nervi văzând cum alte masini vin după mine si intra înainte iar inginerii RAR se plimba prin curte fără nicio țintă. Cand intr-un final a binevoit sa vina unul dintre ingineri la mine mi-a dat sa completez ceva fișă si m-a trimis sa plătesc taxa la ghișeu. Alt timp, alta coada. Ideea este ca am pierdut mai mult de o oră pentru o operațiune care le-a luat efectiv 15 minute iar eu aveam programare la 10.00 in alta parte. Nu sunt sigur că dacă veneam la 08.00 nu beneficiam de același tratament la felul cum am văzut că se misca lucrurile... Imi vine sa zic ca nu recomand dar sunt singurii care rezolva probleme specifice si nu pot fi evitați.
Tajka 72
Tajka 724 ani în urmă
Super de treabă personalul, merită toate laudele, față de aroganții de la Craiova, merită să dai banii pe carburant și să te programezi la Slatina pt orice problemă ... băieții chiar îți spun ce ai de făcut, fără să te trimită la plimbare după dosare cu șină.
Adrian-Marius Preda
Adrian-Marius Preda5 ani în urmă
Programare.....doamna de la ghișeu se ridică de pe scaun fix cand ajung eu....revine peste 20 de minute.....Merg in curte si astept vreo două ore pana se termina cu toți favoriți, sanse mai mari sa ghicești numerele la loto decât ordinea in care baga ei mașinile.....Cu o întârziere de 4 ore fata de ora programată plec fericit ca am trecut RAR-ul si ca am scapat de ei. ...
Petre Praporgescu
Petre Praporgescu6 ani în urmă
Un serviciu de rar la nivel european. Angajati foarte amabili si respectuosi. Totul organizat...de cum sosesti, unde te prezinti, u de platesti, unde astepti, poti servi o cafea...si astepti cu rabdare..asa e normal. Parca e bine si frumos cand oamenii sunt calmi si organizati. Bravo.
Gia Sistem
Gia Sistem7 ani în urmă
Nu merge Pos la Rar olt. Ar fi fost schimbat dar doamna de la ghiseu nu doreste sa dea informatii suplimentare.De ce mai instaleaza POS-uri daca nu merg. Pacat ca oamenii din aceste sisteme nu iai dau seama ca sunt platiti tot din banii nostrii!!!
Alinu AJ
Alinu AJ2 ani în urmă
Felicitări domnului inginer Catalin Olaru, pentru seriozitate și pricepere!
Totul a decurs într-un mod profesionist.
Recomand!
Ricky Ricky
Ricky Ricky2 ani în urmă
🥰🥰
Locații recomandate