/Neamt/Dealer auto

Toyota Showroom Piatra Neamt

Bulevardul Decebal nr. 79, Piatra Neamț 610058, România

Toyota Showroom Piatra Neamt
Dealer auto
4.9
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W8PX+HH Piatra Neamț, România
+40 725 869 682
neamt.toyota.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 11–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Voicu Sorin
Voicu Sorin2 ani în urmă
Recomand fără echivoc colaborarea cu un om cald si profesionist care a făcut sa alegem Piatra Neamț, plecați din București. Un exemplu clar in care "omul sfințește locul". Felicitări Alina Jora!
Costancianu Andrei
Costancianu Andrei2 ani în urmă
Buna ziua,

Eu sunt din Iasi si am ales reprezentanta din Piatra Neamt si in cea mai mare parte a fost din cauza domnului George Horciu. Am trecut pe la mai multe reprezentante (nu numai Toyota) si vreau sa zic ca acest om e implicat in ce face si nu e doar inca o vanzare pentru el. S-a vazut clar ca
vrea sa ajute clientul pentru a-si alege masina potrivita.
A fost de foarte mare ajutor si la rubrica de acte necesare, per total am facut doar 2 drumuri. Prima data cand a fost discutia initiala si a 2-a oara cand am ridicat masina.
E un om extraordinar, el si domnul de la service(Silviu). Cu amandoi am mentinut o comunicare deschisa(email, whatsapp, etc.) astfel facand aceasta tranzactie foarte usoara.

Suntem multumiti de masina, drumul spre Iasi a fost f placut.

Recomand reprezentanta din Piatra Neamt cu toata inima!
Marius Husanu
Marius Husanu2 ani în urmă
Sunt un nou membru al clubului Toyota și nu pot decât sa dau notă maximă celor de la Showroom. Atât doamna Andreea Herdeș cât și domnul Cristian Iacob au făcut totul ca experiența mea cu noua marcă să înceapă cum nu se poate mai bine. Iar surpriza de final a constituit-o mașina primită cu peste o lună mai devreme decât termenul din contract. Același ajutor l-am primit și de la Service Toyota cu ocazia livrării. Multumesc Toyota Piatra Neamț!
Suzana Radu
Suzana Radu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de modul în care s-a făcut predarea unui C-HR hibrid roșu perlat. Sunt din Târgu Mureș și sunt încântată de prestația doamnei Alina Jora din Piatra Neamț. Cea mai bună ofertă pe care am găsit-o a fost în Piatra Neamț.
Sava Stefan
Sava Stefan2 ani în urmă
Dupa analizarea mai multor oferte a mai multor dealeri din Romania am decis sa cumpar sotiei o Toyota C-HR din reprezentata din Piatra Neamt, noi fiind din Bacau. Inca de la inceput am avut o comunicare perfecta cu d-na. Alina Jora care ne-a fost suport pe toata perioada achizitiei si dand cele mai bune sfaturi si consultanta in vederea utilizarii tichetului RABLA. Foarte rabdatoare si binevoitoare intotdeauna ne-a raspuns la intrebari.
Masina fiind programata sa ajunga pe data de 29 noiembrie 2021, a ajuns cu o luna mai devreme!!
Suntem foarte fericiti cu alegerea facuta si recomandam cu drag reprezentata Toyota Piatra Neamt! Va multumim pentru amabilitate si rabdare!
Loreta Gavrila
Loreta Gavrila2 ani în urmă
Vazut, placut, livrat. Cu funda rosie si flori.
Cand esti din Bucuresti, vechea masina te lasa in drum si gasesti masina pe stoc doar la Piatra Neamt.
Moldoveni eficienti.
Multumesc😊
R L
R L2 ani în urmă
"Oamenii frumosi sfintesc locul" - li se potriveste celor din micutul colectiv Toyota Piatra Neamt. Dovada o constituie faptul ca vin oameni din toate colturile tarii sa cumpere masini de la Piatra. II simti ca sunt autentici, buni, seriosi, rabdatori, calzi si primitori. Si pe langa vorba buna au grija sa te multumeasca si sa te bucure cu un cadou, cu o surpriza, iata un model de companie de succes si un exemplu pentru alte reprezentante din tara. George Horciu, Alina Jora, Andreea Herdes, Stefan Cazacu si Silviu Stacescu - va multumesc din suflet si va recomand cu drag oricui.
Alexandru Dascalu
Alexandru Dascalu2 ani în urmă
Profesionalism! Amabilitate!
Când am vrut să cumpăr mașina,
toate informațiile de care am avut nevoie le-am primit la orice solicitare, consiliera în vânzări Alina Jora - o bună cunoscătoare și un sprijin necondiționat. De azi sunt proprietarul unui YARIS CROSS!!! 🍀
Locații recomandate