/Mures/Dealer auto

Siletina

Strada Bega nr.2, Târgu Mureș 547186, România

Siletina
Dealer auto
2.8
553 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGFV+88 Târgu Mureș, România
+40 265 269 077
transportlocal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Arisembaros
Arisembaros2 ani în urmă
O așa zisa Doamna,,extrem de acră și nu știe să vorbească cu oameni,din păcate nu ai știu numele.Poate citește cineva de la conducere și să o educe cineva .
Maria Teo
Maria Teo2 ani în urmă
trebuie sa stai dupa un amarat de autobuz local si dupa soferii fara bunu simt
Paul Sofron
Paul Sofron2 ani în urmă
Practic nu am de ce să mă plâng. Autogara transport local este rezonabilă, asta vine din partea cuiva care a strabatut cam toată țara. Este un mic fast food, este o toaletă, informațiile primite la telefon sunt bune.
Adi B.
Adi B.4 ani în urmă
In general autobuze si maxi-taxi care nu vin la orele din graficul de pe site-ul Sc. Transport Local Tg-Mures! In plus asa ca o batjocura pt cei 2 ron/calatorie fara aer conditionat, la orele de varf nu ai loc sa arunci un ac printre calatori, mai se pune ca nu ai loc sa mai urci si intarzii la serviciu/? E foarte ok d-lor din primarie care aveti salarii care nu le meritati deloc, ca spunem doar ca suntem ...Europeni? Ca avem impozite azi maine si pe aerul care il respiram? Asta e democratia inteleasa de voi??? Halal si sunteti degeaba!
Vlad Florut
Vlad Florut7 ani în urmă
Timpi lungi de asteptare in statie, program nesigur, autobuze in general vechi. Mai practic e mersul pe jos. Siletina ar trebui depolitizata si sa ia exemplu de bune practici de la Cluj-Napoca.
Cristian Gut
Cristian Gut2 ani în urmă
sti cand iesi din casa cand ajungi la destinatie nu. Programul este de toata rusinea , nu corespunde pe site scrie una in realitate cand are soferul chef porneste .Problema e atunci cand trebuie sa ajungi la lucru.
Luci Bojan
Luci Bojan2 ani în urmă
Transport in comun sub orice critica, autobuzele circula f rar, nu se respectă programul, de multe ori autobuze învechite.... De fapt nu e de mirare, asociarea cu Siletina a lui Claidiu Maior isi spune amprenta!! Exact cum sint obisnuiti alesii locali, furt pe banii publici.
Roxana Guga
Roxana Guga2 ani în urmă
Condiții deplorabile, un număr foarte mare de oameni luați în picioare (majoritatea fără bilet) în situația epidemologică actuală, șoferi care poartă masca sub bărbie -cam așa arată transportul local din orașul nostru. Dacă încercați să vorbiți cu șoferul vă va râde în față (nu ne temem de controale). Nesimțire și nepăsare din partea celor care dețin această firmă, care sunt conștienți de toate aceste probleme, dar nu fac nimic pentru a le remedia.
Locații recomandate