/Maramures/Dealer auto

Agastia Serv

Bulevardul Independenței 17, Baia Mare 430242, România

Agastia Serv
Dealer auto
4.4
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG3H+JJ Baia Mare, România
+40 262 216 664
fordagastia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi Mes
Cristi Mes2 ani în urmă
Buna
Revin cu o recenzie noua si cu situatia adevarata dupa ce am fost prost imformat la Un service auto.... In legatura cu situatia masini!
Am fost rechemat la reprezentanta Ford pentru lamuriri
Masina merge in parametri normali!
Deci rectific Cele spuse find informat prost!
Razvan Oiegas
Razvan Oiegas4 ani în urmă
Istoria firmei
Agastia Serv a fost înființată în 1994 ca dealer Ford pentru Maramureș.
A început cu un mic atelier după care în 1997 a modernizat atelierul service existent pentru a putea reprezenta așa cum se cuvine marea familie Ford.
În 1999 se investește în realizarea unui showroom la aceeași locație și astfel ia naștere un complex integrat, conform standardelor Ford.
Investițiile au continuat an de an, urmând exemple occidentale, pentru a răspunde cu maxim de profesionalism și calitate cerințelor clienților Ford.
Ioan marius Vasiac
Ioan marius Vasiac5 ani în urmă
Niste mincinosi!!!Am avut nevoie de un certificat de conformitate european (I-am rugat frumos sa imi spuna daca se poate face deorece e o urgenta si nu pot astepta inzadar)mi s-a spus ca ajunge in 3 zile sau maxim o saptamana.Am vrut sa platesc au zis ca nu e nevoie ca se plateste cand ajunge,tot m-au aburit ca o sa ajunga iar dupa 2 saptamani de asteptare sa imi spuna ca a pierdut curierul foaia(binenteles o minciuna ).Am apelat la reprezentanta ford din cluj care mi-au spus ca nu se poate elibera daca nu platesc inainte. Pana la urma am rezolvat cu cei din cluj.Din cauza lor am inchiriat o masina si am cheltuit o gramada de bani.
Concluzie:neseriosi isi bat joc de oameni!
Liviu Fărcaș
Liviu Fărcaș5 ani în urmă
Din păcate mă așteptam la o altă abordare, indiferență, sunt multe de îmbunătățit la relația client-service, fără să vreau am asistat la un schimb de replici între colegi, folosind un vocabular destul de vulgar, până ai achiziționat un autoturism, erau lapte și miere cu tine, după 8 luni nici nu te mai cunosc, din păcate, sunt dezamăgit 🤔PS desemnați o persoană care are habar de promovarea media!
Andrei Rednic
Andrei Rednic2 ani în urmă
Am venit pentru schimbare șaibe de foc la injectoare,mi-au schimbat doar una n-au curățat la rampa injectoare deloc deși am fost facturat pentru asta și au și uitat sa pună înapoi capacul la rampa de injectoare și capacul motor,mi-au eliberat mașina a doua zi si 1,5 ore pt schimbat șaiba si 1 ora pt curățare motor(total 408lei) trageți voi concluziile …NU recomand !!!
Raul Cimpian
Raul Cimpian2 ani în urmă
Personal foarte slab, încep de la departamentul vânzări am cerut oferte pentru Ranger și Transit, după 4 zile și mai multe încercări telefonice să primesc oferte, nimic, așa că după încă 2 zile de la Ford Oradea aveam dosarele făcute și depuse fără să fiu nevoit să mă deplasez, da am ajuns să achiziționez aceste mașini din Oradea, la Baia Mare înțeleg că nu vă trebuie bani, depărtamentul de service și programări este inexistent, am avut doar parte de neplăceri, deși am vrut verificare mecanică, dar și electrică, au uitat de cea electrică și au spus că nu am cerut deși era trecută pe foaie, lene maximă, așa că la toate mașinile Ford îmi fac revizii și tot ce înseamnă service și mentenanță la reprezentanța din Oradea, prefer să cheltui în plus pentru servicii premium, decât să fiu batjocorit pe aceiași bani, nu recomand
Gabriel Mioc
Gabriel Mioc2 ani în urmă
Sunt profesionisti. Am dorit sa cumpar o masina de la cineva din Baia Mare si am decis sa fac un test. Am sunat si, fara programare, am fost primit la o testare si un control de rampa. Am fost informat corect asupra vehicolului. Multumesc bafta.
Rus Adrian
Rus Adrian2 ani în urmă
Oameni serioși și de cuvânt!Am ajuns în service cu o problema la mașină și s-a rezolvat repede. A durat mai mult până ne-au programat.
Locații recomandate