/Maramures/Dealer auto

Fortuna Motor

Bulevardul Independenței 126, Baia Mare 430071, România

Fortuna Motor
Dealer auto
4.4
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG47+Q9 Baia Mare, România
+40 262 349 044
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eugen Muresan
Eugen Muresan2 ani în urmă
Expunere interesanta, personal prea puțin....
Robert Sirger
Robert Sirger2 ani în urmă
99% că voi fi client de-al lor.Personal foarte amabil,am obținut informații prețioase.
Romuald melan
Romuald melan4 ani în urmă
Oameni slab pregătiți, buni doar pentru revizii curente: schimb de ulei, distribuie, filtre, înlocuire mici subansamble cu piese noi. Nu se pricep să repare nimic. Testerul pus pe mașină nu a reușit să arate erori pentru un Hyundai Santa Fe 2.0 din 2003. S-au pripit cu un diagnostic de garnitură de chiulasă sau chiulasă fisurată. Pentru remedierea defecţiunii care nu s-a confirmat nu au reușit să estimeze costul reparaţiei ci doar al orelor de manoperă, ciudat în situația în care nu știau ce trebuie schimbat și cât va fi timpul alocat pentru această manoperă. Au spus că îmi dau jos chiulasa și să mă duc să o verific, rectific, planez unde vreau. Lucru total neprofesionist pentru un service auto care se respectă - de fapt așa s-ar fi scuturat de o eventuală nereușită în rezolvarea problemei. Am vrut să intru în service să arăt problema, având și o problemă la turbo unde îmi ieșea fum când era suprasolicitat motorul, deoarece venind de pe un drum mai lung din Satu Mare am forțat un pic mașina tocmai pentru a se manifesta problema. Nu m-au lăsat să intru în "laboratorul " lor secret decât după ce s-au învârtit vreo 15 minute în jurul ei fără să observe vreo problemă.
Mi-au luat 116 lei pentru o diagnoză care nu a arătat nimic. Am stat 20 de minute deoarece am vrut să plătesc cu cardul și 2 doamne se băteau cap în cap cum să folosească POS -ul căutând niște notițe trecute într-o agendă. Parcă erau de la fosta fermă de pe dealul Dura nu casiere, secretare sau mă rog, ce-o fi ele.
Concluzie: dacă aveți mașină în garanţie, puteți merge să schimbaţi uleiuri și filtre însă pentru probleme mai grave nu are rost.
Radu Span
Radu Span4 ani în urmă
Buna ziua,

Motivul pentru care aceasta recenzie este una negativa, nu se refera la partea de service in sine, ci la partea de receptie. In primul rand personalul de la receptie clienti detine centura neagra in aroganta si "miserupism". Cand intrii la ei, iti lasa fatis impresia ca ii deranjezi...desi TU esti clientul care "ii plateste", afisaza o lipsa totala de respect.

In cazul in care ai avut o zi...o saptamana sau o luna foarte buna si ai mustrari de constiinta ii ideea in care dupa bine, vine de obicei ceva...mai putin bine, pt a echilibra Karma, poti merge linistit pana la Mitsubisi Baia Mare si totu se rezolva: garantat iesi de acolo plin de nervi.

Poi ultima data cand am intrat la ei pentru o programare "colegu" de acolo m-a certat ca nu am dus masina cand era programata adica cu o saptamana inainte (treaba ii ca nu masina mea fusese programata cu o sapt inainte, da' domnu nu s-a gandit ca sunt mai multe masini la fel in orasu asta) si dupa ce si-o dat seama ca el vorbea despre alta masina si nu e vb despre cea cu care venisem eu, a dat-o la intors si a lasat-o in coada de peste fara sa zica macar: "no...scuze credeam ca vorbim de masina X".

In rest...chestiile clasice intalnite peste tot pe plaiurile astea mioritice: ochi dati peste cap, raspunsuri de 2 bani date in doru' lelii ... ce sa zic... oamenii astia is deranjati cand au de lucru.

Pe de o parte...nici eu nu m-am nascut sa lucrez si sincer luni dimineata cand suna alarma, ca-i de mers la lucru, ca toata lumea simt ca as mai sta in pat la caldura...dar na...asta-i schema pe planeta Pamant...daca nu te-ai nascut in familia regala...ghici ce? TREBE SA LUCREZI!!!!

Deci in incheiere...per total daca n-as fi obligat de un anume contract sau protocol, n-as alege sa merg la ei...simpla interactiune cu personalul de la receptie te lasa cu ganduri foarte negre...

Mentionez inca o data ca asta e o recenzie strict bazata pe experientele mele in raport cu ei.

O zi frumoasa va doresc!
Dan Hofer
Dan Hofer5 ani în urmă
Oameni de treaba si competenti.Am rezolvat o defecțiune care imi dădea mari bătăi de cap.
Sorin Markus
Sorin Markus7 ani în urmă
Dealer regional al Hyundai si Mitsubishi. Am cumparat de la ei 2 masini, serivicii ireprosabile. Sala de asteptare spatioasa si calda, personal foarte amabil, automat de cafea. Service auto foarte bun.
Alin Ovidiu
Alin Ovidiu2 ani în urmă
mergi sa repari o problema si baietii iti strica alte chestii pe la masina, sau mergi pentru recall si nu iti schimba piesele care nu se vad si raman ei cu piesele. recomand 100%
Marcel Serban
Marcel Serban2 ani în urmă
Personal amabil, bine pregătit pentru a oferii clientului toate informațiile necesare pentru achiziționarea unui autoturism.
Locații recomandate