/Hunedoara/Dealer auto

Autohaus Huber - Dealer Suzuki si SsangYong

Șoseaua Hunedoarei 1A, Deva 330004, România

Autohaus Huber - Dealer Suzuki si SsangYong
Dealer auto
4.6
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VX24+46 Deva, România
+40 354 501 045
suzuki-deva.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin dan padurean
Calin dan padurean2 ani în urmă
Locație potrivită destinației ei, personal amabil și calificat, mașini care merită atenția acordată. Recomand!
L N
L N2 ani în urmă
Am fost la testdrive, dar nu am scos-o putin pe autobahn :'(
Dumitru Gherghel
Dumitru Gherghel2 ani în urmă
Echipa de vanzari profesionista, locatie bine pozitionata, servicii de calitate. Recomand cu incredere dealerul AUTOHAUS HUBER
Ozzi marius
Ozzi marius5 ani în urmă
Un loc extraordinar cu oameni de încredere ,recomand sa achiziționați o mașină de la ei.
Eu sunt din BOTOSANI și distanța dintre vânzător și cumpărător nu sa simțit Dl Adrian mereu răspunde la telefon mereu te informează cu tot ce dorești.Din pacate nu se pot oferi 10 stele ar merita. Recomand tuturor.
Robert Constantin Nicolae
Robert Constantin Nicolae2 ani în urmă
Ce-a mai tare reprezentanță (Reprezentanța DEVA) cu cei mai faini și cei mai serioși oameni , D-na Diana Sas o persona deosebită care emană încredere și seriozitate dar totul într-un chip cald, frumos și luminos!

Și spun toate astea în cunoștință de cauză după ce am mai călcat pragul și altor reprezentanțe din Timișoara și din țară unele dintre ele lăsându-mi un gust amar. Am avut și experiența precomenzi în alte reprezentanțe care însă s-a sfârșit trist după un timp îndelungat de așteptare cu răspunsul că nu se poate comanda mașina în echiparea dorită. Dezamăgit complet renunțasem la ideea de a îmi mai achiziționa o mașină gândindu-mă să mai aștept până ce va trece această criză a semiconductorilor în industria auto și nu numai.
Am ajuns dintr-o întâmplare la Deva și datorită încrederii pe care ți-o dau acești oameni (din reprezentanța Deva) am sfârșit prin a face din nou o precomandă cu timp de așteptare de 7 luni pentru un Suzuki Scross .
Am fost surprins plăcut să văd că toate vorbele acestor oameni au fost cât se poate de serioase și toată acțiunea sa desfășurat într-un timp inimaginabil de scurt pentru aceste vremuri .

În 05.01.2022 am făcut precomanda și în după 2 săptămâni am fost anunțat că au găsit mașina .Am acceptat și în 28.01.2022 mașina ajunsese deja în reprezentanță .

Vă recomand acești oameni ,vă recomand aceste mașini și vă doresc tuturor să faceți mulți mulți kilometri fără incidente nedorite!
Viorel Bolboaca
Viorel Bolboaca2 ani în urmă
Servirea este ireproșabilă, ca de altfel tot personalul.
Dani Adi
Dani Adi2 ani în urmă
Din păcate mașinile vin cu o configurație fixa și nu poți să mai adaugi daca vrei ceva la ele că la alte mărci. Personalul este atent, dar uneori se contrazic între ei consultanții de vânzări. Mașina este destul de calitativă. Eu nu i-au în considerare voucherul rabla de dinainte că toate celelalte mărci, așa că dacă-ți iei acum o mașină de la ei o primești și fără rabla și fără acele roti de iarna la care se tot face reclama in presa. Cam dezamăgitor...
Ileana Gergely
Ileana Gergely2 ani în urmă
Personal amabil , documentat .
Locații recomandate