/Buzau/Dealer auto

Hyundai Rol Car Buzau

SOSEAUA BRAILEI NR.60, Buzău 120018, România

Hyundai Rol Car Buzau
Dealer auto
4.4
254 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
4VFC+FM Buzău, România
+40 747 322 773
hyundaibuzau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
C. V.180 zile în urmă
Suntem deplin mulțumiti de prestația si profesionalismul echipei din departamentul vânzărilor.
Mihaita Naum
Mihaita Naum2 ani în urmă
Service:
Timpul de asteptare foarte mare. Peste opt ore de asteptare pentru inlocuire ulei si filtru la cutia de viteze.
Laurentiu Cotan
Laurentiu Cotan2 ani în urmă
Raport calitate-preț, bun, personal amabil, profesionist. Am scăzut o steluta pentru timpul mare de așteptare.
Adrian Stoica
Adrian Stoica2 ani în urmă
Probabil ca lipsa de pe stoc a mașinilor și timpul destul de mare de așteptare a făcut ca și reprezentanții de vânzări sa fie un pic blazați și fără de prea mult chef de a furniza informații. 😒
Mvp ykx
Mvp ykx2 ani în urmă
Servicii de calitate bineinteles cu mica precizare ca programarile nu sunt foarte exacte, adica astepti in plus ceva timp pt masa mecanicilor, cei care sunt mai priceputi sunt fff aglomerati...dar poate ca si cei tineri vor ajunge candva priceputi!
Florin George Craciun
Florin George Craciun3 ani în urmă
Personalul este amabil și bine instruit, interiorul atelierului este curat și ordonat, showroom-ul arata foarte bine.
R V
R V4 ani în urmă
Proaspăt cumpărător, sunt deplin mulțumit de prestația si profesionalismul echipei din departamentul vânzărilor. In ceea ce priveste partea tehnică, nu există nici un respect catre bunul consumatorului. Pete de ulei si murdărie pe tapițerie (vehicul nou, ieșit din fabrică). Operațiunea de "curățare" s-a soldat cu scămoșarea zonei curățate. E vina mea ca nu am ales un model mai scump cu o tapițerie mai calitativă... "Mecanicul" sau șeful de atelier sau patronul, nu și-au prezentat scuze, și au preferat să lase "oalele sparte" persoanei de la vânzări (Ionuț), persoană de o amabilitate și un bun simț cât se poate de dezvoltat. Dacă ar fi să comand alt autovehicul sau să recomand, cred ca o să ma abțin.
Adrian Dreghici
Adrian Dreghici4 ani în urmă
Proaspăt deținător de Suzuki S Cross,cumpărat acum două săptămâni ,,forțat " de cele două domnișoare de la biroul vanzari(Cristina.A și Mirela),spun ,,fortat" pentru că eram hotărât asupra modelului dorit dar nu si a marcii ( sunt foarte multe pe piață),datorită amabilitatii lor si a dicountului primit ,am cumparat această mașină. Nu pleci din firmă până nu primești toate detaliile despre cum funcționează mașina.Recomand această reprezentanta.
Silviu Tanase
Silviu Tanase2 ani în urmă
Foarte nemultumit. Detin un sprinter an 2020 azi mi a dat probleme a scos fum, m am dus cu el la firma Rol Car din Buzău, masina avand 3 ani garantie Mercedes, domniile lor m au pus sa platesc testerul facut masinii in valoare de 142,80ron. Nu e suma care este deranjanta este faptul ca m am simtit FURAT.
Locații recomandate