/Braila/Dealer auto

BMW APAN Motors S.R.L.

DN22B Km4, Brăila 810550, România

BMW APAN Motors S.R.L.
Dealer auto
4.4
297 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8X3J+5G Brăila, România
+40 339 401 888
bmw-apan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Octavian Chirvase
Florin Octavian Chirvase2 ani în urmă
Am avut o experienta negativa la BMW APAN BRAILA.Piesa comandata nu a ajuns la timp. Am fost nevoit ca in locul arvunei platite sa achizitionez ceva ce nu- mi trebuia.Cel care se ocupa de reparatia masinii mele adica domnul BROASCA IONEL a avut un comportament arogant si neprofesionist,vomportament ce va indeparta clientii.Tot personalul APAN era fara masca sau alte masuri de protectie obligatorii in.
SAB8700
SAB87002 ani în urmă
Test drive fine pe r1250 gsa...frumos dar scurt, mergeau vreo 500-600km 😂
Ungureanu Ionut
Ungureanu Ionut2 ani în urmă
La schimbarea chederelor trapei panoramice mi-au zgariat bara spate! Le mulțumesc pt profesionalism baietilor de la service cat si domnului Ionel Broasca care mi-a trimis prin posta alte doua chedere uitate spre a fi schimbate si care mi-a propus sa le schimb eu singur, ghidat printr-un apel video dar nu a mai raspuns la telefon! Am inteles din prima, vanzarea pieselor era primordiala! Execrabila atitudine!
Cozmin Radulescu
Cozmin Radulescu2 ani în urmă
Rezolvare rapida si eficienta a reviziei si a unei probleme cu ruloul electric din portbagaj.
E prima revizie in cazul meu si mi-a placut relatia cu personalul.
Chris White
Chris White4 ani în urmă
Lipsa mare de lecitina la BMW. Dupa ce am sunat de 2 ori pentru o programare (prima data au uitat de mine) am ajuns pt o constatare si devizul aferent. Azi trebuia sa primesc devizul pt reparatie, lucru care nu s-a intamplat. Am sunat totusi pt ca e o problema ce ar trebui rezolvata cat mai urgent si am fost asigurat ca voi primi macar un telefon cu pretul lucrarii, in zadar insa. Am ajuns in punctul in care am impresia ca ma rog de BMW sa le dau bani si ei nu ii doresc :). Desi nu cred ca le voi mai calca pragul intrucat consider ca viata e prea scurta pt a astepta pt ceva ce ar trebui sa dureze 10 min , acord totusi 4 stele pt faptul ca totusi testele efectuate la masina au fost facute cu seriozitate. Daca aveti f. mult timp la dispozitie puteti incerca si voi!
Stealth eyes
Stealth eyes4 ani în urmă
Prima data când apelez la serviciile lor. Foarte punctuali. La ora 10 aveam programare, la ora 10 fix am fost preluat de
consilier, care de altfel s a dovedit a fi extrem de amabil. Ca și o observație de luat in considerare, încercați să protejați interiorul mașinii clientului, in speță volanul si scaunul soferului, din momentul in care este preluată și manevrata de mecanic, nu toți dintre noi suntem nepăsători la acest detaliu
Alexandru Stefan
Alexandru Stefan4 ani în urmă
Totul e bine cand se termina cu bine.
Am avut masina imobilizata pentru un defect pe care nu l-au gasit alt mecanici la doua service-uri pe unde am fost. Dl Catalin l-a dibuit si am rezolvat problema unei sonde care dadea erori si imi tfura din putere - practic mergeam cu 60-89km/h dupa ce se incalzea motorul.
Am iesit si rezonabil pe bani pana la coada. Deci, da recomand.
La service e ca la spital... nu te duci de placere; vrei si repede, vrei si ieftin... vrei sa uiti ca ai fost p'-acolo samd. Daca rezolvi si nu doare esti multumit. Daca nu rezolvi e normal sa nu iti convina. Daca rezvolvi si costa... asta e, ia-ti masina ieftina sau noua.
NBA autoro
NBA autoro2 ani în urmă
O reprezentantă BMW care face diferența când vine vorba de servicii și calitatea acestora. E o vorba la noi la romani " Dai un ban, dar stai în fața" Nota 10 cu felicitări!
Locații recomandate