/Alba/Dealer auto

MOTOBOOM

Strada Augustin Bena 84, Sebeș 515800, România

MOTOBOOM
Dealer auto
4.7
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XH53+R7 Sebeș, România
+40 258 734 988
motoboom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Christian crisan
Christian crisan2 ani în urmă
Super de treaba
Marius Vataman
Marius Vataman2 ani în urmă
băieți faini cu “vechime” și experiența :)
Radu Nicoara
Radu Nicoara2 ani în urmă
👍👍👍👊👊👊
Gabi Dijma
Gabi Dijma3 ani în urmă
Oamenii au fost ok de fiecare dată ,cînd am fost cu "intrebatul" si probatul motocicletelor ..păreau grăbiți, dar probabil si_au dat seama ,ca nu vreau sa cumpăr cu adevărat și nu_ti pierzi timpul cu toti" pierde vara"..si pe mine ma enervează cînd vine cîte unul sa-mi futilizeze timpul si eu mă grăbesc ..
Mihnea Mihailescu
Mihnea Mihailescu2 ani în urmă
O experienta foarte placuta. Personal amabil si dedicat.
Taro Cretu
Taro Cretu2 ani în urmă
Nu respecta garantia. Am cumparat un troliu de la ei, care a avut probleme la scurt timp. L-am trimis la ei pt service, pe cheltuiala mea, desi conform garantiei , ei trebuie sa suporte transportul.
Dupa nenumarate telefoane, m-au rugat sa astept 2 saptamani sa le vina piesa de schimb, au trecut aproape 2 luni, cand am sunat ieri la ei, au zis ca nu a venit piesa si nici nu stiu cand va ajunge.
Am fost nevoit sa fac plangere ANPC si sa contactez un avocat, pt ca domnii de la motoboom, imi solicita poze cu montarea troliului dupa 2 luni, in care m-au pus sa astept piesa defecta.
Foarte neseriosi, nu respecta legea sau garantia!
Andrei Gherasim
Andrei Gherasim2 ani în urmă
Un importator cu o foarte proasta organizare și cu un personal arogant și lipsit de respect .
Am cumpărat un ATV de la un dealer de-al lor, estbike, pe 29.12.2020 , după ce mi-au confirmat ca au pe stoc , înmatriculat și gata de livrare. Am plătit și pe data de 31 a venit .
A venit fără nici un act ,fără număr de inmatriculare și defect(becul de ulei se aprinde intermitent in mers ,ocazional, și la pornire se mai aprinde de doua ori după ce acesta a pornit) El a fost lăsat in fata porții și atât, fără sa îmi dea ceva sa semnez, un CMR sau un proces verbal. La telefon ,d-l Adrian de la estbike ,mi-a explicat ca nu au avut timp sa îmi pună actele odată cu atv-ul cei de la motoboom Sebeș, dar urmează ca luni pe data de 04.01.2021 sa le pună la curier, urmând sa le am pe data de 05.01.
Abia pe data de 08.01 , după multe insistente din partea mea ,au reușit sa îmi trimită DOAR numărul de inmatriculare și după și mai multe telefoane mi-au venit și mie actele pe data de 14.01 .
Alta problema e ca service-urile la care sun din carnetul de garanție, 70% nu fac pe garanție ca nu au tester sau nu mai lucrează cu ei. Eu sunt din Ploiești și cel de aici (meccaplast) nu mai colaborează cu ei de doi ani iar in București sunt doua, dar la fel ,unul nu te primește(UNITED Motors) ca nu are tester iar cel la care l-am dus (Moto expert trust) ,ca doar pe asta îl promovează ei, au zis ca in garanție prefera sa nu facă ca ei nu câștiga mai nimic .
L-am trimis la ei pana la urma sa fac și prima revizie in paralel cu deschiderea fisei de garanție , și mi-a venit înapoi plin de ulei pe plastice ,balta de ulei pe scărițe și pe grupuri 👎,scurgeri la grupul de pe spate , fără fisa de garanție deschisă și cu un alt defect (becul de la frâna de parcare aprins continuu in bord).
La ANPC am fost pe data de 08.01 și mi s-a zis sa incerc sa discut cu ei si sa o rezolvam amiabil înainte sa fac plângere ,dar acum eu sunt considerat de ei un client problema și stresant ca am încercat sa rezolvam problemele amiabil,și nu îmi mai răspund la telefon. La ultima discuție cu cei de la motoboom, ma obliga sa îl duc la Sebeș sau la constanta pentru garanție și ca in termen de 30 de zile vor rezolva cu becurile din bord.
Așa ca interesați-vă bine înainte sa va luați vreun produs importat de motoboom și verificati și concurenta.
Laurentiu popescu
Laurentiu popescu2 ani în urmă
Profesionişti din toate punctele de vedere. Recomand cu încredere.
Locații recomandate