/Alba/Dealer auto

PROTOS S.R.L.

Str. Cuza I. Al., 6E, Alba Iulia 510193, România

PROTOS S.R.L.
Dealer auto
3.9
159 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
3HQV+MJ Alba Iulia, România
+40 258 803 300
protos-auto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rostas Sorin163 zile în urmă
Să începem de la început povestea în data de 06.11.2023 am fost la protos alba iulia pentru o pierdere de ulei la un wv passat 2017 sa cons-tat,pierdere ulei vibrochen parte distribuție sau scurgeri ulei garnitură variator ax came nu erau siguri care din astea 2 chestii ar putea fi până la urmă miau spus că dacă le reparăm pe ambele problema cu scurgerile vor dispărea 100 % auzind acestea am acceptat să achit 2400 lei .Venind acasă după repararea masini am urmărit să văd dacă mai pierde ulei .Surpriză mare nu au reparat nimik și miau luat 2400 lei am fost a 2 zi la (șeful) de la protos alba iulia și ieste un arogant și un țepar legal care îți ia bani pe povești și pe deasupra mai devine și obraznic .Alo domnul sef tauletă revizuiesteți comportamentul și nu profita de oameni pentru că oamenii muncesc pentru bani nui fură că tine cea ce faci tu se cheamă furt și înșelăciune
Mihai Davidovici
Mihai Davidovici2 ani în urmă
Amabilitate, promptitudine și mai ales oferă încredere.CALITATE! Eu sunt mulțumit.
Racz ioan
Racz ioan2 ani în urmă
Neserioși...De evitat...Am sunat de 3 ori pt Programare am fost mințit cum ca voi fi sunat înapoi
Alexandru B
Alexandru B2 ani în urmă
Reprezentanta vw din Alba Iulia, este situata in oras spre iesirea care duce spre Cluj dar si spre autostrada (Alba Iulia Nord)
Elena Popa
Elena Popa2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea ! Personal foarte bine pregatit si preturi accesibile!
Florin crisan
Florin crisan2 ani în urmă
NU RECOMAND la absolut nimeni.
Hotie pe fata. Te mint si te inseala cu acte in regula.Experienta 0. Trei diagnostice diferite in 3 saptamani.
RUSINE Protos Alba Iulia.
Nu au fost capabili sa gaseasca un diagnostic pentru un Caddy. Prima verificare au spus trebuie rampa noua.
3500 Ron.
Tot ok o saptamana.
A doua saptamana nu mai era rampa erau injectoarele. Curatat schimbat si recalibrat injectoare.
1500 Ron
Nici nu am apucat sa plec din parcare ca sau aprins becurile in bord.
A treia oara era software update
Tot ok citeva zile.
A patra oara raspunsul era mizerie in rezervorul de motorina si traseu de alimentare.
700 Ron.
In final am plecat cu masina de la ei tot stricata exact ca in prima zi doar cu 6000 Ron mai putin. RUSINE incapabili
Yo Parvu
Yo Parvu5 ani în urmă
Personal foarte amabil, dar reparatile masinilor lasa foarte mult de dorit. Am avut masina in service Protos Alba in urma unui acident si pe baza garantiei. Reparatia afost de mantuiala deoarece au fost afectate usa de la porbagaj, plasticul din interior si bara cu spoiler. Din toate astea sa decis ca doar spoilerul se va inlocui si restul se repara, prin urmare am lasat masina si cand am ridicato am loato nespalata corec. Seara mam dus la spalatorie si dupa o spalare corecta am constatat ca un stop face condens, un stop este matuit, bare a fost chituita si slefuita la suprafata fara a se demonta de pe masina, deci bara de rezistenta a ramas tot aeea avariata si tabla de la caroserie deteriorata si pregatita sa rugineasca, la usa din spate(haion) sa taiat si sa sudat umplanduse pe urma cu chit si sa vopsit doar partea avariata a usii restul nu conteaza, si si asa usa nu a fost indreptata corect, ca sa va puteti imagina toate piesele masini au niste cute pentru a rezista piesa, iar la haionul meu aceste portiuni nici macar nu sau atins si sau lasat asa indoite si nici macar nu sa vopstit in acele portiuni.
Deci in concluzie daca aveti de gand sa duceti masina la REPREZENTANTA PROTOS ALBA mai ganditiva odata, si daca ii sa o faceti verificati bine, si in cele mai ascunse locuri.
Eu personal incerc de 3 zile sa remediez problema creata si sunt tot amanat, probabil trebuie sa ajungem in instanta

Foarte dezamagit, am atasat si cateva poze.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Am verificat acum un an si jumatate un Touareg la ei ( platit pachet complet 450 RON- diagnoza computerizata , verificare mecanica , optica si test vopsea - cel putin asa am fost informat la receptie ) . Pe langa faptul ca masina avea ceva probleme mecanice pe care le-am descoperit pe pielea mea dupa cateva zile , nu au fost in stare sa identifice o avarie pe partea dreapta, f prost reparata , dupa aproximativ o luna bara fata plina de chit a crapat , era evidenta pentru niste ''specialisti'' . NU recomand... am fost constrans de situatie intrucat nu eram din zona.
Mada Pepelea
Mada Pepelea2 ani în urmă
Dezastru.
Am adus masina in reprezentanta pentru ca nu porneste, am lasat-o 9 zile.. joi am lasat masina,vineri nimeni nu putea sa dea detalii despre ea.am cerut sa vb cu domnul care se ocupa de ea ,ni s-a spus ca nu poate sa vorbeasca si ca o sa revina cu un tel, luni am mers in reprezentanta sa aflam ce are masina , ni s-a spus ca nu are nimic.
Marti , totusi masina avea ceva, s-a dat cutia de viteze jos de pe ea ,s-au schimbat 2 semeringuri ,am platit 2200 de lei ,desi nu era asta problema pt care am dus masina in reprezentanta,vineri am recuperat masina si ...surpriza, dupa ce am ajuns acasa,nu a mai pornit deloc(aceeasi problema o avea)
Luni am dus inapoi masina si ni s-a spus ca aaa...pai este problema la electromotor si nu se poate rezolva la noi in reprezentanta... problema dedusa din mintea domnului ,pentru ca masina nu a mai fost verificata.
Comportamentul personalului lasa de dorit.
Nu recomand !!!!!
Locații recomandate