/Timis/Croitor

Croitorie Elena Negrei

(Galeria 1, la etaj), Timișoara, România

Croitorie Elena Negrei
Croitor
2.9
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69J+2C Timișoara, România
+40 722 334 836
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pop Cristian
Pop Cristian2 ani în urmă
Jalnic!! Feriți-vă de croitoria din Auchan Nord!! Am lăsat doua perechi de pantaloni de uniformă pentru servici la strâmtat și am specificat ca voi avea nevoie de ei in maxim o săptămâna urgent! Mi a dat doamna de acolo o foaie cu data prestabilita când sa vin și ora sa i ridic iar când am mers după o săptămâna (eu liniștita fiind ca nu voi avea probleme) sa aflu ca nici măcar nu se apucaseră de ei!! Se uitau una la cealaltă ,nu aveau habar sa ii facă măcar! Trebuia sa îmi spună de la proba ca nu sunt in stare nu sa îmi pierd timpul!!!Mi am ascultat instinctul și i am și luat de acolo precizându-le ca nu mai am nevoie de “serviciile profesionale” oferite!
Nu va pierdeți timpul cu serviciile oferite de ei pentru ca veți avea “surprize” foarte neplăcute!
Raul Petrovics
Raul Petrovics2 ani în urmă
Nu sunt in stare sa repare 2 buzunare, dupa 3 săptămâni de așteptare am fost nevoit sa iau blugii înapoi
Emanuela Avram
Emanuela Avram2 ani în urmă
Calitate și profesionalism! Recomand cu mare drag!
Doru Munteanu
Doru Munteanu2 ani în urmă
NU RECOMAND croitoria din Auchan Nord. Complet neprofesioniste.Isi bat efectiv joc de client.Inainte de probă( joi) mi-au spus că se pot scurta pantalonii pe loc,iar mai apoi,după probă, mi-au spus că doar sâmbătă dimineață sunt gata.Probabil nu am fost suficient de receptiv la aluzii....Sâmbătă dimineață la ora 9.30 nu erau gata, bineînțeles. NU ELIBEREAZĂ BON DE PRIMIRE,ci completează ele unul care rămâne la ele și pe care trec ora de ridicare, după bunul plac. Le doresc faliment rapid in condițiile in care nu dau doi bani pe clienți. Incredibil de nesimțiți și neprofesioniști.
Gabriel Bunoiu
Gabriel Bunoiu2 ani în urmă
Efectiv v-ati batut joc de pantalonii de cununie si de ginere si am specificat foarte clar sa aveti grija mare. Desii au luat masuratorile corecte (specific ca am fost cu pantofi pt a ma asigura ca e totul ok), acasa am constatat ca erau taiati cu 3 cm mai scurti + ca am si stramtat putin pe pulpa. Am fost inapoi la ele si au dat din umeri referitor la taietura proasta. Au facut din nou marimea de data asta ok, numai ca abia acum am observat ca stramtatul pantalonilor este bataie de joc. Sunt facuti in "valuri" si stau foarte incretiti pe interior + i-au murdarit cu ceva care nu se spala. Tocmai ce i-am dus la un alt croitor, om de profesie si mi-a spus pur si simplu ca SI-AU BATUT JOC. Concluzia o trage fiecare.
Anca Dinu
Anca Dinu2 ani în urmă
Total nemulțumită,mi-au notat greșit numărul de telefon drept urmare nu am fost anuntata când au fost finalizate modificările.Slaba calitate a lucrărilor prestate,pentru că nu au făcut toate măsurătorile necesare am plecat, de la ele,cu rochiile pe jumătate modificate.Trebuie sâ caut alta croitoreasa.
Tudor Olar
Tudor Olar2 ani în urmă
Am fost sa scurtăm perdele. Din 4 bucăți nici una nu a fost scurtata la mărimea cerută. Ba mai mult una a fost scurtata foarte tare in comparație cu celelalte. Dacă nici o tăiere cu foarfeca in linie dreapta nu sunteți in stare, vai de haine.
Fabiola Ciuhureanu
Fabiola Ciuhureanu2 ani în urmă
Servicii de calitate superioara, doamnele din centru comercial Kappa ( langa magazinele de copii) sunt adevarate profesioniste, dragute, rapide, amabile, serioase. Am dus piese vestimentare diverse, unele mai usor de facut, altele foarte complicate( aproape de modificat 70%). Raportul pret-calitate foarte bun.Sunt foarte multumita. Recomand
Locații recomandate