/Timis/Croitor

Spălătorie/Curățătorie/Retușuri croitorie LAVA & CUCE Iulius Mall Timișoara

Centrul Comercial Iulius Mall, Strada Aristide Demetriade nr.1, Parter, Timișoara 300088, România

Spălătorie/Curățătorie/Retușuri croitorie LAVA & CUCE Iulius Mall Timișoara
Croitor
2.4
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+QF Timișoara, România
+40 256 210 710
lavaecuce.it
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Cristian Csorba
Cristian Csorba2 ani în urmă
Am dus o geaca de vatelina cu o mica pata pe piept.geaca a fost cumpărată doar de două săptămâni.cand am fost sa ridic geaca nu doar ca toata vatelina din interior era adunata prin diferite locuri dar și toata geaca a fost agățat iar culmea pata de pe piept în loc să dispară s a facut mai mare și s a extins până pe mânecă. Sa le fie rusine celor de la acesta spalatorie ptr serviciile de foarte proastă calitate si sa speram ca aceasta spălătorie se va închide pt ca efectiv își bat joc de clienti.
Oana Florescu
Oana Florescu2 ani în urmă
Pt o patura groasa am platit 35 lei,scria pe chitanta ca specificatii : curatat,igienizat plus parfumat! Da,probabil a fost spalata dar niciun parfum nu are ! Plus ca eu am dus o intr o sacosa frumoasa eleganta,incapatoare ,rezistenta si sa constat cu stupoare ca a disparut, primesc patura intr-un sac transparent de nailon pe care il plimb târâş prin tot mall ul ! Foarte urat ! Personalul de la spalatorie ridica din umeri ca nu stie nimeni de sacosa,ca ele arunca toate sacosele ! Nu se poate asa ceva ,trebuia sa ma anunte frumos.inainte si n as fi lasat o ! Clar si-a "insuşit-o " vreuna dintre doamne,sacosa mare buna ,rezistenta si.eleganta de 20 lei ! Practic am pierdut 55 de lei,plus taxiurile sa duc si sa aduc patura lafel de murdara.O reala placere ! Ce sa spun ! Lipsa totala de profesionalism.
Loredana Szabo
Loredana Szabo2 ani în urmă
Incurca hainele intre ele, am primit alt sacou care nu era al meu. Alta chestie este faptul ca nu se tin de cuvant, iti zic sa vii in anunita zi si ora si de fapt nu e gata atunci. Am sunat de multe ori la numarul afisat pe site si nu raspunde nimeni.
Ancuta Ghița
Ancuta Ghița2 ani în urmă
Foarte dezamăgită, am dus o rochie nouă la spălat fără pete și am luat-o plină de pete și agățată. Am si platit 40lei......😤 si bine inteles nimeni nu iși asumă😤😡
Adam Lenghel
Adam Lenghel2 ani în urmă
nu au tarife individuale pentru calcat , nu pot garanta disparitia petelor, in rest sunt ok. pret de mol.
Daniel Robu
Daniel Robu2 ani în urmă
Bataie de joc. Am dus doua camasi pentru spalat/calcat, le-am primit inapoi fara balenele de guler, pătate de pix, patate cu negru.. dezamagire totala.
Silvana Julia
Silvana Julia4 ani în urmă
Doamna manager “Liliana și atât” este lipsită de profesionalism, aroganta și te minte cu nerușinare. Mi-au stricat doua rochii: una a intrat la apa, tivul iese de sub rochie, iar materialul este creponat, plin de ate care ies din rochie și adunat, un dezastru. Când i-am arătat rochia, mi-a spus “așa a fost”, fără sa clipească. Absolut neadevărat. A doua a rămas cu pata care trebuia scoasă, dar la curățat i-au rupt tivul și nici măcar nu s-au deranjat sa o calce. I-am rugat sa calce rochia și au refuzat.
Extrem de dezamagita de felul in care aceasta firma își tratează clienții... managementul a aratat cât de importantă este satisfacția clienților.
Andreea Bozga
Andreea Bozga2 ani în urmă
Am lasat la spalat o husa de pat pentru copii. Am primit-o inapoi la fel de patata. Credeam ca scopul unei spalatorii e sa iti returneze un produs curat. Am incercat sa sun de nenumerate ori si nu raspunde nimeni. A mai si durat aproape o saptamana sa imi spele husa.
Locații recomandate