/Suceava/Croitor

Daiana

Strada Bercheza 190, Sucevița 727510, România

Daiana
Croitor
4.5
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMPV+HM Sucevița, România
+40 756 098 349
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sergiu Pavel
Sergiu Pavel4 ani în urmă
Un loc feeric. Foarte aproape de obiectivele turistice din zona: manastirea este la 200m, pana la Palma se fac aprox 10 min cu masina. Camerele sunt spatioase, cu tv, internet de calitate, bai curate si echipate. In locatie se afla si un teren de tenis.
Catalin Vino
Catalin Vino4 ani în urmă
Foarte bine, cazare buna - curatenie in camera, personal amabil- mereu sa te ajute si sa iti ofere ceva, mancare fabuloasa - multa si buna. O sa revenim cu drag.(familie cu copii)
Geanina Iuliana
Geanina Iuliana5 ani în urmă
O pensiune excepțională! Personal f amabil... Curățenia e impecabilă! Zona superba! Piscina și sauna ok! (piscina ar fi fost mai ok dacă temperatura apei ar fi fost cu câteva grade mai ridicată). Mâncarea delicioasă! Recomand cu încredere raport calitate-pret!
Mihai Chelariu
Mihai Chelariu5 ani în urmă
1 teren mare cu beton (în lățime teren baschet). 1 teren mediu fotbal(transformabil în teren tenis/volei). Piscina cu apa calda la subsol. Personal amabil, interesat sa rezolve problemele apărute. Camere bune largute. Confort. Liniște.
Help Wanted
Help Wanted5 ani în urmă
Am asteptat o ora sa ni se serveasca o ciorba. Desi am intrebat din start daca va dura si ni s-a spus ca nu. Mincinosi ordinari! Regret ca am pierdut timpul in aceasta darapanatura.......
Andrei Gontaru
Andrei Gontaru7 ani în urmă
Bucuria din ochii tuturor si linistea sufleteasca care ne-a insotit de-a lungul weekendului, bautura care a curs cat raul Suceava si ca sa nu mai spun de masa imbelsugata cu bunataturi traditionale care inca imi mai lasa gura apa.... multumim copiilor care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic si bucatareselor care au muncit la generoasa masa.
Cristian cozaciuc
Cristian cozaciuc7 ani în urmă
Foarte frig in camere ,nu recomand. Personalul a promis ca o sa se rezolve problema frigului din camere,am ajuns la ora 13 si era ora 20 si problema din camera inca nu era rezolvata. Avand si un copil de 6 luni cu noi am descis sa plecam de acolo si sa cautam o alta pensiune.
Silvia Andrei
Silvia Andrei2 ani în urmă
Mancare foarte buna.Personal amabil si primitor,preturi bune si camere curate.
Locații recomandate