/Neamt/Croitor

White Lady

Strada Mihai Stamatin 8A, Piatra Neamț 610227, România

White Lady
Croitor
4.5
198 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9QW+J9 Piatra Neamț, România
+40 233 223 004
whitelady.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Mustea
Elena Mustea2 ani în urmă
Personal lipsit de profesionalism.
Roxana Stan
Roxana Stan2 ani în urmă
Rochii frumoase, croiuri deosebite, păcat de don’soara consilier roșcata… atitudine dezagreabilă. Am mers cu fina mea sa-și ridice rochia de mireasa și sa-și aleagă voalul. Rochia de vis, lucrătura de nota 10…. atitudinea, tonul si cheful consilierei -0
Iulian Sipos
Iulian Sipos2 ani în urmă
Recomand!
Lavinia N
Lavinia N4 ani în urmă
S-a dovedit a fi o alegere inspirată! Varianta finală a rochiei a fost conform cerințelor. ❤Felicitări echipei! Din momentul în care ai călcat pragul simți că ai de-a face cu niște profesioniști! 🔝
Valentina
Valentina5 ani în urmă
Nu recomand acest magazin. Rochiile sunt foarte frumoase, dar atitudinea consultantelor lasa foarte mult de dorit. Am fost refuzata atunci cand am vizitat magazinul si am dorit sa probez o rochie pe motiv ca mai sunt 30 de minute pana la inchiderea magazinului iar consultantele sunt obosite pentru ca stau de la ora 9:00 in picioare.
Valentina Baciu
Valentina Baciu2 ani în urmă
Un atelier cu o gama diversificata de rochii de ocazie si pentru mirese, cu un personal amabil, dar tb sa faci programare on-line sau telefonic.
Andreea Gîrleanu
Andreea Gîrleanu2 ani în urmă
Ne-au "întâmpinat" 2 domnișoare care sigur nu aveau chef sa fie acolo. Showroom-ul frumos, păcat ca sunt anumite angajate care ii strica imaginea.
Rubik cub
Rubik cub2 ani în urmă
A fost o vizită cu folos. Soția mea si-a acontat o rochie foarte frumoasa, urmând să o achite integral cu puțin timp inainte de eveniment pentru a-i veni perfect( va fi ajustata). O locație foarte frumoasa si foarte curata, cu un design incantator. Personalul amabil si profesionist.
Locații recomandate