/Mures/Croitor

MedFit - Uniforme Medicale

Strada Câmpului 18, Târgu Mureș 540175, România

MedFit - Uniforme Medicale
Croitor
4.5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGVX+9C Târgu Mureș, România
+40 374 490 260
medfit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrea Timea Virag
Andrea Timea Virag2 ani în urmă
Sunt extrem de multmumita .
Sunt produse de calitate .
Vă recomand cu mare drag!
Spînu Ștefan
Spînu Ștefan2 ani în urmă
Experiența avută cu personalul de la MedFit a fost extrem de plăcută. Când am ajuns, am fost luat în primire de o angajată responsabilă de vânzări. După ce am probat costumele care nu mi se potriveau, a fost chemată o croitoreasă care mi-a luat măsuri atât pentru pantaloni, cât și pentru bluză și halat astfel încât să îmi vină perfect. Am achitat și comanda mi-a fost expediată în câteva zile. Costumele mi-au venit perfect. Recomand cu încredere! :)
R.v
R.v2 ani în urmă
Comanda incompleta, dar s-a rezolvat problema. 3 stelute, pentru ca nu ar fi trebuit sa existe problema in primul rand.
Anastasia S
Anastasia S2 ani în urmă
Dezamăgitor. Am comandat o pereche de saboți medicali pentru bărbați, sunt foarte comozi, au un aspect plăcut deși ar trebui mai multă atenție la detalii, însă am primit mărimea greșită, deși la telefon mi s-a spus că s-a trimis mărimea corectă!
Ioana Crainic
Ioana Crainic2 ani în urmă
Produsele sunt ok, insa comunicarea cu personalul destul de groiae si neclara...dupa o camnda de 570 lei, am dorit sa returnez un produs, mai exact un costum medical in valoare de 103 de lei, si surpriza , costurile returului le-am suportat eu ,in conditiile in care telefonic mi s-a spus ca nu v-oi achita eu costul. Deci mare atentie daca aveti de returnat produse ..... prima data cand patesc sa fiu taxata la o comanda destul de mare as zice eu .
E prima si ultima data cand o sa mai comand online de la dumneavoastra .
Raluca Simo
Raluca Simo2 ani în urmă
Am fost acum 2 săptămâni în magazin și am cumpărat 2 costume . Super calitate. Dupa aceea am mai comandat unul online și și papuci . Nu am cuvinte . Super calitative produsele și preturile accesibile .
Andrei Dinga
Andrei Dinga2 ani în urmă
Extrem de proaste servicii !
Calitatea si atitudinea peroanelor care se ocupa de relatia cu clientii este de absolut inacceptabila !
Tonul cu care am fost abordat ( eu ca si client care am platit !!!! ) a fost ca si cum eu sunt devina ptr serviciile prestate .

Am comandat niste produse in data de 25.05 care mi-au ajuns in 26-28 , ( saboti ) care nu s-au potrivit ca si marime .

In data de 31.05. trimit inapoi produsele ( FAN Curier AWB 4152000005532 ) si primesc azi 25.06 !!!!! ( aproape o luna dupa !!!! ) telefon de la o d-na pe nume Carmen Bianca Pungea , care cu un ton deosebit de iritat , ma "cearta " la telefon - ca " de ce am trimis inapoi produsele " si ce vreau eu de fapt ? . Dupa ce-i spun ca eu doresc rambursarea sumei dinsa "constata " ca produsele nu au fost returnate in ambalajul " original !!! . In acel moment am informato ca poate sa doneze pantofii unei familii sarmane eu nu mai am nevoie de ei si nici de bani . Dupa aceasta primis un email in care din nou sunt "certat" ca nu am returnat produsele in termen de 10 zile !!!!!!! ( 27 mai - 31 mai ptr d-na Pungea inseamna mai mult de 10 zile !!!! ) si de asemenea ma face atent ca ei nu pot sa trimita banii inapoi in alt cont decit in cel din care au incasat ( prin urmare ei au datele corespunzatoare ptr a face plata inapoi !!!! ) - ca si cum eu as fi incercat sa fraudez ceva si sa le solicit plata intr-un alt cont !!!!!!!!! . Singurul lucru care l-am solicitat initial a fost sa ramburseze suma in acelasi cont/card de unde l-au primit !!! ADICA DE PRIMIT BANI POTI SA PRIMESTI DAR CAND E SA-I DAI INAPOI AI UITAT/NU STII COORDONATELE LA CARE SA-I TRIMITI !!! Ei "nu au acces la datele bancare " ale celor de la care primesc banii . Desi toate firmele care vind on-line iti ramburseaza banii pe acelasi card de pe care i-au primit - lipsa de profesionalism !!!!
Asta din pct meu de vedere se numeste excrocherie !!!!

Aaaa ! si am uita sa spun ca toata discutia asta este ptr 146 Ron !!!! Pe care i-am spus d-nei ca-i donez unei familii sarmane !!!!

NU RECOMAND !!!! SERVICII CLIENTI PROASTE !!!!
Andreia Ioana
Andreia Ioana2 ani în urmă
Costume de calitate, materiale foarte plăcute, sunt printre cele mai bune costume medicale de pe piață. Ca o remarcă: trebuie verificat tabelul de mărimi pentru că folosesc un croi mai mare. Mă declar mulțumită.
Locații recomandate