/Ilfov/Croitor

Curatatorie Spalatorie Haine , Super Clean

Bloc 1 Spatiul Comercial nr 6 Ap.6, Strada Rezervelor 54, Dudu 077042, România

Curatatorie Spalatorie Haine , Super Clean
Croitor
4.1
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXWP+WQ Dudu, România
+40 766 267 727
supercleanmilitari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ancai Tudorica
Ancai Tudorica2 ani în urmă
Servicii foarte bune,personal foarte amabil,oricand dispusi pt rezolvarea urgentelor
Paul ionut Voicu
Paul ionut Voicu2 ani în urmă
Foarte mulțumit mi-au scos niște pete de pe o haina care a fost în alte 2 curățătorii și cei de acolo nu au reușit. foarte amabili lucrează la urgenta. preturi foarte bune comparativ cu calitatea profesionalismului de care dau dovada.
curat de ceva vreme la ei și nu am ce sa le reproșez. mulțumesc și voi rămâne client fidel
Anca stefania
Anca stefania2 ani în urmă
Nu va pot descrie ultima mea experiența cu cei de la acesta curatatorie insa va las atașate fotografiile !Nu exista așa ceva !Au spălat bocancii la masina de spalat !Nu s a folosit niciun produs special !!!De peste 2 ani am dus haine si am fost multumita ,insa acum mai nou mi a fost comunicat de către doamna angajata ca ei sunt in măsura sa curate si incaltaminte !Menționez ,,sa curate ,,nu sa o spele la masina !Voi face sesizarea necesara deoarece din partea lor am primit un răspuns cum ca este vina mea ca am semnat pentru ei !!!
Bogdan patrascu
Bogdan patrascu2 ani în urmă
Folosim de mai bine de 2 ani serviciile acestiei curățătorii și pot spune ca în tot acest timp am dus atât produse care se pot curata simplu cât și produse care a necesitat multă atenție și multa răbdare pentru îndepărtarea diverselor probleme existente. Pot spune ca aici am găsit o adevărată echipa care dovedește multă implicare si mult profesionalism.
Multumim pentru tot SuperClean!!!
Livia Paula Paun
Livia Paula Paun2 ani în urmă
Foarte multumita de calitatea serviciilor oferite de aceasta curatatorie . De la calitatea produselor, pana la calitatea personalului, care a dat dovada de profesionalism si promtitudine de fiecare data !
Ma duc la doamne de mai bine de un an, iar de fiecare data am fost multumita ! De la scos pete, pana la calcat/spalat toate la superlativ !
Andreea Calin
Andreea Calin2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii. Am dus geaca de piele la curățat, și am luat o distrusă, fără pic de luciu. Prietena mea și a lăsat o pereche de bocanci la curățat, i a distrus, nu mai merg purtați. NU RECOMAND! Plătim pt servicii și ne luam și lucrurile distruse
Ana Polisciuc
Ana Polisciuc2 ani în urmă
Foarte mulțumită de întreaga experiență: am dus la această curățătorie inclusiv haine de ocazie (rochie lungă, costum bărbat) care au fost foarte bine îngrijite. Raportul calitate-preț este bun, ridicarea hainelor se face în 1-2 zile, iar atenția pentru detalii este nelipsită.
Cristian Ivan
Cristian Ivan2 ani în urmă
Binisor. Mi-au spus ca e posibil sa nu iasa unele pete si cam asa a fost. A durat cam 3 zile pana le-am ridicat. Pe site-ul lor scrie si de croitorie, insa acest serviciu nu mai e disponibil.
Locații recomandate