/Iasi/Croitor

Claudiu Ungureanu Ceremony Collection

Șoseaua Bucium 24, Iași, România

Claudiu Ungureanu Ceremony Collection
Croitor
4.7
98 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JM6+G8 Iași, România
+40 745 588 313
byclaudiungureanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–13
Marți: 10–13
Mirecuri: 10–13
Joi: 10–13
Vineri: 10–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina ceapa
Corina ceapa2 ani în urmă
Recomanda cu toata increderea! Materiale de calitate, modele originale si deosebite, iar personalul este deosebit de amabil si sunt adevarati cunoscatori ai vestimentatiei. Au reusit sa aleaga si sa ne propuna cea mai buna varianta de rochie de mireasa si costum de mire, rochie si costum pentru cununia civila, toate potrivite impecabil. Dupa experienta frumoasa avuta aici ma intreb de ce am mai mers inainte si in alte parti pentru a proba rochiile si costumele pentru nunta. Ne-am simtit deosebit de bine. O sa ne intoarcem de fiecare data cu mare drag cand o sa avem nevoie de imbracaminte pentru diverse evenimente.
Pătrăuțanu Magdalena
Pătrăuțanu Magdalena2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare căldură!!! Nu cunoșteam atelierul, dar am mers prin recomandare și pot doar să spun că rochia de mireasă a fost croită de dna Carmen ca o bijuterie. Măiestria în croi și profesionalismul, precum și personalul foarte amabil m-au făcut să recomand mai departe Atelierul Claudiu Ungureanu. Sincere aprecieri și felicitări! ❤️
Delia L.
Delia L.2 ani în urmă
Creații deosebite, originale, elegante.
Acest atelier oferă servicii complete.

Crează, dintr-o varietate de materiale si modele, ținute complexe si potrivite oricărui gust si oricărui client. Sunt deosebit de atenți la dorințele clienților si la toate detaliile. Materialele sunt de cea mai buna calitate.

De asemenea, aici se pot găsi si accesorii precum bijuterii de par, cravate, papioane, curele, butoni, pantofi, etc.

Este impecabil atelierul, se respecta protocolul Covid si toaletele sclipesc de curatenie. In plus, exista detalii de decor interior de bun gust si cu multa personalitate.
Nassim alkean
Nassim alkean2 ani în urmă
Calitate bună a țesăturii, dar serviciul lor pentru clienți este zero. Mai ales după ce banii vi se fură. Un magazin foarte scump, poate cel mai scump din Iași. Există plin de alternative în oraș cu o calitate mai bună și cel mai important, un serviciu excelent pentru clienți. Nu vă recomandăm, păstrați-vă banii în buzunar
Costel Androhovici
Costel Androhovici2 ani în urmă
La Claudiu Ungureanu ajungi fix unde trebuie! Wow! Dupa multe probe in zeci de magazine..etc...aici gasesti ce cauti!
Madalina Elena Feraru
Madalina Elena Feraru4 ani în urmă
Dl.Claudiu Ungureanu fascineaza atat prin modul lui de a vedea lumea, cat si prin ceea ce face, prin exemplul lui de altruism activ. Echipa Claudiu Ungureanu ne-a primit cu caldura, zambete. Dl.Claudiu Ungureanu ne-a indrumat in alegerea celui mai frumos costum de mire, un model unicat. Vom reveni cu mare drag la voi. Multumim pentru tot sprijinul acordat!
Sorin Hînceanu
Sorin Hînceanu5 ani în urmă
Anumite senzatii trebuiesc trăite. Pur si simplu,nu poti sa le descrii. Am cautat tot orașul,am probat peste tot,dar in cele din urmă am ajuns aici. Un loc mirific. Esti primit cu căldura,zâmbete încă de la intrare iar staff-ul,inclusiv domnul Ungureanu va pot ajuta enorm in alegerea dvs. Recomand cu mana pe inima.
Storiada
Storiada7 ani în urmă
Un loc dragut pentru a iti alege o vestimentatie frumoasa.

Totusi, mi se par preturi putin cam exagerate. Este adevarat ca prezinta si o calitate foarte buna si stofe destul de elegante, insa nu iti garanteaza de multe ori o lucratura. De multe ori la unele chestii mi-au spus "Daca vreti facem asa insa este responsabilitatea dumneavoastra daca materialul se strica".

E adevarat, insa cand dai 2500 ron pe o camsa si un costum deja trebuie sa ajuti si sa restrictionezi clientul decat sa pui problema asa.

Oricum, ca si concluzie am fost multumit caci mi-au realizat un costum intr-un timp destul de scurt si calitatea lucrarii a fost excelenta.
Locații recomandate