/Constanta/Croitor

Atelier de Croitorie Little Star

Bld. Alexandru Lapusneanu nr.103 bl.LV39 sc.B ap.22 parter, Constanța 900396, România

Atelier de Croitorie Little Star
Croitor
4.5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JVJ+CX Constanța, România
+40 724 331 132
croitorieconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Teodor Teodor
Mirela Teodor Teodor2 ani în urmă
Foarte, foarte, foarte multumita! Lucreaza foarte bine, doamnele intelegatoare, cu multa rabdare si intotdeauna a iesit foarte bine!
Laura D
Laura D2 ani în urmă
Nu recomand! Am apelat pentru mici reparatii care nu implicau prea mult efort insa am primit haine cusute cu alta culoare/model decat cel existent initial (facute astfel doar intr-o parte sau pe jumatate de material, rezultand asimetrii si nepotriviri), care se si desfaceau la o simpla incercare de verificare a durabilitatii acelor cusaturi. Totul facut in graba si cu lipsa de interes si respect fata de clientul pe care tot ei l-au acceptat (impreuna cu produsele ce necesitau reparatii minime).
Eda P.G.
Eda P.G.2 ani în urmă
Materialele puse la dispozitie sunt de calitate foarte buna. Mi-a placut mult si faptul ca au inteles usor ce imi doresc. Am apreciat mult seriozitatea si corectitudinea. Recomand atelierul cu incredere (8 din 8 comenzi pentru care nu am ce sa reprosez si retusuri.. nu mai stiu cate dar a fost perfect de fiecare data) 👍🏼
Diana Gheorghe
Diana Gheorghe2 ani în urmă
Sunt foarte multumita! Recomand!!! Foarte seriviabila domnita de aici, totul are o rezolvare, idei minunate si creative, materialele folosite sunt exceptionale! Revin cat de curand! Succes 🍀
Roxana Ionescu
Roxana Ionescu2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere, personalul foarte călduros, orice este făcut cu simt de raspundere!
Tania Macovei
Tania Macovei2 ani în urmă
Cautam cea mai bună croitorie din Constanța pentru a-mi face rochia de mireasă și am găsit Atelierul Little Star! Am avut parte de înțelegere, părerea mea a contat și am fost plăcut impresionată de calitatea serviciilor.💖
Visul meu a devenit realitate și acum mă pot bucura de rochița mea, va mulțumesc foarte mult!
Va recomand cu toată inima acest atelier!
Stefan Tolos
Stefan Tolos2 ani în urmă
Amabilitatea întâlnită în conversația telefonică, după ce am găsit pe internet acest minunat atelier de croitorie a fost la superlativ.

Am primit toate informațiile necesare pentru a mă determina să apelez la serviciile acestui atelier pentru scurtarea unor perdele și draperii, practic imediat am luat decizia de ajunge la atelier cât mai repede.

Serviciul de croitorie a fost pe măsura așteptărilor mele, calitate excepțională la un preț extraordinar de bun, într-un timp normal de livrare.

Recomand Atelierul de croitorie Little Star pentru modul profesionist în care își respectă afacerea implicit clienții.

Felicitări și mulțumesc frumos pentru serviciul întreprins, sunt perfecte. :)
SECRET SECRET
SECRET SECRET2 ani în urmă
Am avut doua perechi de pantaloni de stramtat si scurtat. Eu am intalnit doua doamne, ambele amabile. Cusaturi impecabile, pret corect, in doua zile gata, termen respectat. Recomand si voi reveni cu placere daca voi mai avea ocazia !
Locații recomandate