/Cluj/Croitor

Atelier Croitorie Cluj - Dress up by Andrada

Strada Șesul de Sus 28, Cluj-Napoca 407280, România

Atelier Croitorie Cluj - Dress up by Andrada
Croitor
4.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PFQ9+PP Cluj-Napoca, România
+40 755 020 963
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana
Diana2 ani în urmă
Am apelat la acest atelier de croitorie pentru a-mi realiza rochia de cununie civila.
Rochia a iesit binisor, dar cu mici observatii: la primire avea 6 fire trase pe partea din fata si 3 pe spate, 2 dungi maro (micute) si un varf de pix in zona tivului (desi aceste detalii se vedeau doar daca te uitai din apropiere si cu mare atentie, pentru mine a fost dezamagitor sa vad asa neglijenta la realizarea rochiei).
Un alt aspect negativ: rochia a costat 600 lei, doamna s-a ocupat de achizitionarea materialului si accesorilor, dar la final cand am mers dupa rochita, nu mi-a transmis ca trebuie sa imi duc de acasa umeras si folie pentru ca dansa nu ofera fiind nevoita sa duc rochita in punga (la alte ateliere umerasul si folia sunt incluse).
Iar cel mai dezamagitor aspect este papionul: am cerut sa imi faca un papion din materialul rochiei pentru sot. Dansa a uitat de papion (desi l-am cerut de la inceput si realizarea rochiei a durat ~2 luni - prima programare a fost in 21 iunie si rochia am primit-o in 20 august ), iar cand l-a facut mi l-a trimis asimetric si mai ales avea ca sistem de prindere ac de siguranta. Am confruntat-o sa inteleg cum poti folosi un asemenea papion si mi-a transmis ca se prinde de camasa (ori asa ceva nu am mai vazut, dupa 3 purtari tu distrugi o camasa), ulterior primitandu-mi refacerea paionului pe care nici in ziua de azi nu l-am primit.
Nu mi se pare normal sa fii neglijent in munca ta si mai ales, daca nu iti iese un accesoriu (din diferite motive) sa il faci cum stii fara sa te consulti cu clienta. As fi apreciat sa mi se spuna: "nu imi ies papioanele, te rog sa incerci la altcineva" decat sa primesc un papion cu ac de siguranta.
Cu alte cuvinte, nu o sa mai colaborez cu dansa in viitor.
Bradatan olimpia
Bradatan olimpia2 ani în urmă
Mi-am realizat la comanda rochia pentru cununia civila. Dupa discutii cu alte croitorese, am ales sa apelez la dumneai.
Rochia a iesit bine, dar ma asteptam sa fie lucrata impecabil, fara semne de neglijenta.
Rochia a fost realizata din satin alb. La primire am observat catv fire trase in zona buzunarelor. Pe alocuri, rochia este agatata.
Partea de sus a rochiei a fost cu umerii goi. La sfatul ei, mi-a pus elastic, ca sa nu stea fix pe umeri, dar in ziua evenimentului, elasticul s-a lasat
si rochia tot cadea de pe umeri. Trecerea la bust de la esticul de pe umeri este una destul de inestetica.
Am mai dus la dumneai si doua perechi de costum de stramtat/scurtat ale sotului. La o pereche de pantaloni, un picior a fost mai scurt ca celalalt.
Avand in vedere experienta croitoresei, nu m-as fi asteptat la astfel de greseli.
Bucur Alina
Bucur Alina2 ani în urmă
A fost pentru prima oara cand am apelat la un atelier pentru o rochie personalizata. Am venit, ce-i drept, cu frica, pentru ca nu stiam daca va iesi ce imi doresc eu. A iesit mult mai mult decat mi-as fi dorit. Am venit de acasa cu desenul cu ceea ce imi doresc, pentru ca era de mult timp pregatita schita, i-am prezentat doamnei ceea ce vreau, plus niste poze cu culoarea ce mi-as dori-o, am venit de cateva ori la proba, pentru ca ba imi uitam eu papucii, ba am mai slabit, si de fiecare data am fost primita cu bratele deschise, si cu zambetul pe buze. Este un atelier, o doamna, o companie, un business unde va indrum sa mergeti cu tot dragul, fie ca e vorba de o rochie personalizata, fie de alte situatii.
Florina Carafa
Florina Carafa2 ani în urmă
Doamna este foarte de treaba,profi, are rabdare si rezultatul final este exact asa cum l-ai cerut. Cusaturile sunt impecabile, foarte bine lucrate. Mi-am facut doua rochii, una de seara si una de zi si sunt foarte multumita. Recomand.
Roxana Kirali
Roxana Kirali2 ani în urmă
Am sunat, facut programare si cand am am ajuns acolo, am constat ca a uitat de mine si nici macar nu era la atelier. Poate pentru unii nu e mare lucru, dar eu a trebuit sa las copilul cu cineva si mi-a dat programul peste cap. Pana la urma am mers in alta parte.
Maria Ghizdav
Maria Ghizdav2 ani în urmă
Super profi. Nu pot sa spun decât WOW și mulțumesc din suflet. Amabilitate, profesionalism, calitate și promptitudine. O experienta foarte plăcută, cu siguranță voi apela și în viitor la serviciile voastre.
Denisa Sabau
Denisa Sabau2 ani în urmă
Am comandat o rochie personalizata dupa un model orientativ ales de mine
Rochia mi-a fost livrata intr-un timp scurt,materialul calitativ, cusaturi impecabile.
Recomand acest atelier cu mare drag!!!
Daniela Gloria
Daniela Gloria2 ani în urmă
Croitoreasa profesioniste. În afară de croirea și coaselor diverselor articole de îmbrăcăminte se pot face și modificări și ajustări ale îmbrăcămintei clienților.
Locații recomandate