/Brasov/Croitor

Carmiram Brodart

Strada Zorilor nr 5, Brașov 500265, România

Carmiram Brodart
Croitor
4.3
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJQC+QV Brașov, România
+40 723 137 399
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tiroliana Casa Tabacaru
Tiroliana Casa Tabacaru2 ani în urmă
Calitatea serviciilor oferite este una foarte bună ,materiale de foarte buna calitate!
Viorica Seitan
Viorica Seitan2 ani în urmă
Noi suntem foarte multumiti de serviciile oferite, am ales catifea pentru draperii, manopera foarte bine executata, la timp.Personalul destul de cooperant...Multumim!
Alexandru-Silviu Goga
Alexandru-Silviu Goga3 ani în urmă
Curtains and more! Incredible service! Fast delivery!

Montaj, perdele, draperii, tapiserii si servicii clienti duse la nivel de profesionalism.
Ana maria
Ana maria5 ani în urmă
Când ne dorim un proiect reușit în primul rand trebuie sa alegem oamenii cu care colaborăm. La Carmiram am găsit oameni minunați care au făcut totul perfect pentru noi. De la sfaturi profesionale despre cum sa realizam masuratorile, ce materiale se potrivesc pentru proiectul nostru, cât material este necesar, ce accesorii sunt necesare etc... Am găsit materiale foarte frumoase și la preturi avantajoase, o varietate mare de modele, culori, texturi...etc. Totul a ieșit PERFECT!!! Pana și inelele au fost la fix (nici măcar unul în plus sau în minus😊) Un timp de execuție foarte scurt având în vedere mărimea comenzii și acest lucru datorita oamenilor pasionați și devotati (doamna care a cusut a venit din concediu ca sa ne termine comanda înainte de termen).Am primit discount și cadou având în vedere că a fost o comandă destul de mare. Mulțumesc Andrei și echipei Carmiram !!! Sunteți minunați 😍!!!
Ada Musat
Ada Musat6 ani în urmă
Materiale de calitate, frumoase la preturi accesibile. Insa, serviciile si partea de client sevice este aproape inexistenta. Am avut parte de 2 experienta neplacute, una din ele constand in asteptarea a 2 luni dupa o comanda agreata, notata care nu a venit si nici nu am fost anuntata. Tot eu a trebuit sa sun si sa trag de ei ca in final nici macar sa-si ceara scuze sau sa-si dea seama de ce au facut.
Claude Jean
Claude Jean2 ani în urmă
Dezamăgit complet de personalul din magazin. Una spun și alta fac, vor doar sa îți ia banii și atat. NU recomand!
Alexandra Popa
Alexandra Popa2 ani în urmă
Personalul de la magazin profesional pe moment, dar in urma unor greseli de comanda au schimbat complet atitudinea. Nu revin cu telefon asa cum spun,asa ca nu asteptati si sunati dvs. Domnul.de la montaj foarte amabil. Per total,nu recomand!
Imi pare rau,dar cotele nu le-am dat telefonic ci personal in magazin. Multumesc!
Roxi Rux
Roxi Rux2 ani în urmă
Am comandat doua perdele și draperii pentru living. Perdelele sunt foarte frumoase dar de draperii sunt total dezamăgită. Am intrat în în magazin cu gândul la un anumit material din care am făcut și tapițeria scaunelor. Pentru că materialul era foarte tare și gros am cerut părerea doamnelor de acolo. Dânsele au spus că o să se așeze foarte frumos și materialul merge perfect pentru draperii. De unde, materialul nu se așează deloc, este foarte greu, daca trag draperiile iau și perdeaua după mine, este foarte greu să le găsesc o anumită poziție cât să arate bine, stau ingrozitor și sus la rejansa, nu pică deloc bine. Am aruncat banii degeaba.
Comanda a fost gata foarte repede, aici nu am nimic de obiectat.
Au produse foarte frumoase dar pe mine nu m-au ajutat sa fac alegerea corecta.
Locații recomandate