/Timis/Companie de asigurari

Opel Timișoara - Autoglobus

Calea Șagului 201, Timișoara 300517, România

Opel Timișoara - Autoglobus
Companie de asigurari
3.8
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P57V+CC Timișoara, România
+40 256 400 700
opel-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lili Trucza
Lili Trucza2 ani în urmă
Superb! Mașini cu preț acceptabil. Merita vizitat!
Liliana Curchi
Liliana Curchi2 ani în urmă
Experiența foarte proasta la Autoglobus Timisoara. Nu au găsit cauza pentru care am ajuns cu mașina in service, martorii de la ABS și monitorizare pneuri aprinsi in bord Am impresia ca nu se vrea a rezolva problemele ivite sau sunt depășiți. Din pacate nu au rezolvat problema. Masina este încă in garanție , probabil așteaptă sa treacă perioada de garanție. Trist dar adevărat, la 7 luni de la achiziționarea autoturismului.
Irma Pljakic
Irma Pljakic2 ani în urmă
Mereu o experienta proasta la Opel! Nu s-a stiut ridicarea unul geam a carui comanda electrica de inchidere nu functiona, masina fiind lasata 3 zile cu geamul deschis in curte. Geamul s-a putut ridica in 10 minute intr-un Service specializat. La Opel optiunea a fost sa se astepte 15 zile cu geamul deschis pt venirea piesei de schimb, care de fapt nu era stricata. Se merge prin excludere, clientul plateste inlocuirea diverselor piese care “ar putea fi”problema si tot asa pana incepe sa functioneze.
Leonard P.
Leonard P.4 ani în urmă
Am dus mașina la verificarat, pt. ca aveam un drum lung de făcut,, în perioada următoare. Ambele teste m-au costat în jur de 450 lei, și cu toate ca au fost câteva elemente care au trebuit schimbate, unuia dintre problemele semnalate de mine tot nu i s-a găsit rezolvare. Am cerut o ofertă, după ce-am primit rezultatele, sa ma pot orienta...inca o aștept (s-a făcut, deja, o luna...) Dar nu trebuie să arătam cu degetul, doar suntem în România, e ceva normal.
Catalin Amzulescu
Catalin Amzulescu5 ani în urmă
Cel mai slab service . Am dus masina la ei mi au zis ca , calculatorul CIM este defect , am comandat mi au schimbat si masina facea la fel .(1800 lei ) . M au intrebat daca am codurile de la radio ( erau prinse de cartea masinii cu o agrafa ) ca altfel ma costa 150 de lei sa le identifice . Le am zis ca le am , le am dat la baieti dar au avut ei grija ca mai apoi sa dispara + cartea service a masinii . Am umblat la ei 3 saptamani sa mi repare masina si tot nu au reparat-o . O puteam lasa un an la ei ca problema a fost din alta parte nu de unde sustineau ei . Si de preturi nu mai vorbesc, am crezut ca sunt la reprezentata cu vreun range rover . Fugiti cat puteti . Am preferat sa merg pana la Arad la opel . Mi-au dat diagnostic in 20 minute si asa a fost plus preturi decente . Am intrebat la opel arad cat costa calculatorul CIM , va spun ca intre Arad si Timisoara diferenta era numai de 400 si ceva de lei .
Mihai CIOCARDA
Mihai CIOCARDA6 ani în urmă
NU RECOMAND
Am dus la ei in 23.11.2017, un opel din anul 2010, diesel, care dimineata nu mai pornea, invarte dar nu porneste.
Va spun ca nu este gata si suntem in 22.12.2017, acus trecem in anul 2018.
S-au mirat la masina zile bune si mi s-a dat exemplu ca daca mergi la doctor la fel se intampla, adica te programezi, te consulta, faci analize, iara te consulta, iara faci analize....pe bune!, ii FIER!, bata-l cucu!
Au schimbat vreo doi senzori si dupa analize recomandate de asistenta Opel au ajuns la concluzia ca este calculatorul...buuun, este o caciula de bani, dau acceptul pentru demararea operatiunii, insa azi, piesa sta de 3 zile in depozitul din Ungaria...pe bune!
Am dus masina la ei pentru ca este REPREZENTANTA OPEL si sa facem masina in REPREZENTANTA OPEL....
NU RECOMAND
Petreanu Sorin
Petreanu Sorin2 ani în urmă
Am făcut revizia la Opel grandland x și nu pornește cind ai nevoie. Revizia a fost 1300 lei, mașină nouă și la Autoglobus tot mint cu diagnosticul Nu recomand! Mai bine fără garanție!!!
Amyr
Amyr2 ani în urmă
Showroom cu masini variate
Locații recomandate