/Prahova/Companie de asigurari

CENTRUL DE ASIGURARI SI DAUNE AVANTAJ

Strada Depoului, Ploiești 100335, România

CENTRUL DE ASIGURARI SI DAUNE AVANTAJ
Companie de asigurari
4.8
39 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
W2GJ+54 Ploiești, România
+40 720 200 111
avantajserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dulgheru Jean224 zile în urmă
Pot să spun doar: " jos pălăria"
M-am simtit client premium: respect,rapid intocmirea dosarului,masina la schimb-gratis(pentru mine), colaborare perfectă
Recomand cu căldura!
Stelian Voicu266 zile în urmă
Deși am avut un eveniment neplăcut mărturisesc că în final nu am simțit stresul pentru că am avut plăcerea să apez la CENTRUL DE DAUNE ,,AVANTAJ " unde am avut parte de o echipă de profesioniști în adevăratul sens al cuvântului , care s-au ocupat de absolut tot astfel încât avaria a fost rezolvată în cel mai scurt timp , mașină la schimb pe toată perioada imobiliźări auto personal , în final având și surpriza unui auto curătat , șpreiat .RECOMAND CU SINCERITATE ,,CENTRUL DE DAUNE AVANTAJ" .
PROFESIONALISM , RAPIDITATE , COMPETENȚĂ .
În final dar nu în ultimul rând mulțumesc domnului GEORGE NAE cu care am avut plăcerea de a colabora în această perioadă și să-i urez să o țină tot așa că tare bine face .
Mihail Grozav
Mihail Grozav2 ani în urmă
Este exact ce ai nevoie în momentul unu eveniment neplăcut. S-au ocupat de dosar din momentul evenimentului și pana s-a solutionat ( in cazul meu dauna totala ). În tot acest timp am avut masina din partea lor fără nici un comision sau altceva. Nu iti opresc comision pentru absolut nimic.
Mulțumesc domnului George Nae, un om deosebit.
Srsks
Srsks2 ani în urmă
Ioan Gheorghe. A fost salvarea mea in vara cand sotia a fost lovita din spate fiind oprita la o trecere de pietoni . Aveam nevoie de masina pentru a pleca in vacanta, programara pentru constatare la asigurator era peste 20 zile... Am apelat la d-nul Nae, am primit masina la schimb, am plecat in vacanta cu masina la schimb iar in ultima zi de vacanta am fost sunat ca masina mea e gata. Acum 6 saptamani accident in partea stanga spate, vinovat un asigutat CITY....dezastru, CITY tocmai daduse faliment....fuga la d-nul Nae. Deschis dosar, asteptat aprobarea de plata si reparat in serviceul AVANTAJ....prag, aripa spare, contra aripa, usa stanga spare...reparatia este fff bine facuta
Constantin Lepadatu
Constantin Lepadatu2 ani în urmă
Recomand cu tota încrederea centrul de asigurări și daune avantaj eu Lepădatu Constantin am fost lovit de un autoturism din spate avariate a fost destul de serioasă, am fost la centrul de daune Avantaj acolo am fost primit cu foarte mult respect cu toate că persoana care ma lovit avea asigurarea la City Insurance care a fost falimentară domnu de la daune nu a stat pe gânduri și mi-a intocmit dosarul după care a doua zi ma si chemat cu mașina pentru reparații dindmi si masina pentru a o folosi pînă o repara pe a mea .A fost gata în 6 zile lucrătoare. Sunt foarte mulțumit ,vă recomand cu incredere.
Elena Nicolae
Elena Nicolae2 ani în urmă
Recomand cu drag CENTRUL DE ASIGURARI ȘI DAUNE "AVANTAJ" din Ploiești pentru implicarea de care dau dovadă. Eram distrusă și disperată după accident. Intrasem în panică pentru că nu mă descurcam cu actele privind asigurarea și reparațiile mașinii. Salvarea a venit din partea acestei firme minunate. Într-un timp foarte scurt m-a ajutat să mi recuperez " iubițica"- așa îmi alint eu mașina că și cum ar fi fost la un salon de înfrumusețare. Mulțumesc!
Alexe Horatiu
Alexe Horatiu2 ani în urmă
Recomand cu caldura. AVANTAJ ma sustinut in rezolvarea unui dosar de daune imediat dupa incident. Domnul director m-a indrumat telefonic cu completarea actelor, declaratia celui implicat, pentru ca formalitatile sa se faca corect si fara prea mult timp. Faptul ca am putut sa dialogam imediat a constituit un mare avantaj. A doua zi m-am prezentat la sediu, am predat masina si am luat alta masina pusa la dispozitie din partea dansilor. Dupa semnarea actelor de dauna (profesionalismul a comprimat timpul de sedere la sediu), eu nu am mai facut nimic. Din acel moment fiecare si-a vazut de treaba, eu aveam masina la schimb, firma a demarat procedura de achizitie a pieselor necesare repararii concomitent cu identificarea pagubelor la asiguratorul persoanei implicate. Mentionez ca AVANTAJ mai are un avantaj, propriul service de reparatii, o echipa dinamica cu experienta in rezolvarea tuturor problemelor. Toate acestea a facut ca dosarul sa se aprobe rapid, iar reparatiile au fost efectuate in cel mai scurt timp. Dansii m-au informat permanent de stadiul reparatiilor. Calitatea lucrarilor efectuate au fost exceptionale. Eu si intreaga familie va multumeste.
Valentin Dinu
Valentin Dinu2 ani în urmă
Recomand tuturor din toată inima:"Centrul de Asigurări și Daune Avantaj" de la Gara de Sud Ploiești.
În special pe domnul Nae,care este un profesionist desăvârșit și un om deosebit,orientat pro-client și spre rezolvarea cât mai rapida și eficienta a daunei.
În cazul meu,am avut mașina lovita pe partea stânga fata(ușa+aripa),iar cel care m-a lovit deși avea asigurarea la Euroins,datorita implicării și profesionalismului domnului Nae,am primit de la service mașina la schimb pe care sa o folosesc pe toată perioada reparatiei.
Menționez ca intr-o saptamana,mașina a fost reparata,chiar mai repede decât ma așteptam și mi-a fost predata spalata și ca bonus mi s-a rezolvat și o problema la sistemul de lumini care nu avea legătura cu accidentul,fără sa plătesc nici un ban.
Jos pălăria domnilor,mai rar asa ceva în ziua de azi!!!
Va mulțumesc din suflet!!!
Sanda Minea
Sanda Minea2 ani în urmă
Foarte mulțumit, am deschis dosarul de dauna, am primit mașină la schimb pe toată durata reparației, iar mașina a fost reparată impecabil.
Colectivul cu care am luat contact, este profesionist de la un capăt la altul.
Va mulțumesc!
Aleinad ucsederp
Aleinad ucsederp2 ani în urmă
Pentru auto PH17JOW lovită pe toată partea stingă. După 2 săptămâni de la data predării la service arată impecabil cu prag ,portiere și aripa față înlocuite. Termenul de execuție a fost respectat, deși reparația a fost făcută pe asigurare Euroins . Am primit și mașină la schimb . Merită să apelați la ei pentru orice tip de asigurare pentru că se ocupă de tot
Locații recomandate