/Mures/Companie de asigurari

Euroins Romania

Strada Tamás Ernő 1, Târgu Mureș 540307, România

Euroins Romania
Companie de asigurari
3.1
133 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
GGXX+3X Târgu Mureș, România
+40 265 261 466
euroins.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Boanta1 an în urmă
De 4 zile sun si nu raspunde nimeni !
Locatia greu de gasit . Fara reclama fara nimic !
Alin Popoviciu
Alin Popoviciu2 ani în urmă
Am fost lovit de un domn în Tîrnăveni și a trebuit să merg ieu cu mașina la mureș la constatare .La constatare mi sa dat că se repară și bara mea era ruptă .Mam dus cu mașina la servis și mau anunțat domnii că nu să dat permis de începere a lucrării deoarece nu am trimis poze și cu camionul care ma lovit.Ieu nu cred că ie treaba mea să mai umblu după omul ăla cum mau chemat pe mine trebuia să îl invite și pe iel dacă aveau nevoie.Deci bătaie de joc.O so repar pe banii mei și îi voi chema în judecată
Pop ioan
Pop ioan2 ani în urmă
Încă nu am lucrat cu ei dar se pare că sunt serioși și buni cooperanți.
Mihai Pop
Mihai Pop2 ani în urmă
O locație ascunsă unde vei întâlni niște "ZEI" aroganți și plini de ei. Cei mai "ocupați" oameni din lume și cei mai "deștepți".
Savu Samartean
Savu Samartean3 ani în urmă
În mod sigur dacă nu ar fi acea "acritură " de "doamnă" de la întrare, care efectiv să-ți strice ziua, în mod sigur aș mai fi mers cu plăcere pentru alte asigurări. Așa să fie sănătoasă. Mă refer la sediul din Tg.Mureș desigur.
Simona Florea
Simona Florea2 ani în urmă
E o adevărată provocare să găsești locația din Tg.Mureș. Nici măcar la intare nu au afișată firma. Telefonul comunicat pe site nu e valabil și nici nu sunt dispuși să îl comunice. Suspicioși și necomunicativi angajații de la întrare.
Elena Popescu
Elena Popescu2 ani în urmă
Pentru montarea a doi senzori de parcare ,indreptarea usii portbagajului si vopsirea a 30 cm.patrati a uși au incasat 7535.63 lei de la asigurare,o valoare foarte mare pentru nimicul care l-ați reparat,dar trapa care din momentul accidentului se deschide mereu ,plus că-mi ploua in masina dupa accidentul provocat datorita impactului puternic,ați spus ca nu se poate repara deoarece nu se incadreaza in pretul acesta!Cu acesti bani îmi
reparam si trapa,dar domniile voastre ati preferat sa bagati banii in buzunar! Rusine,rusine,rusine!Furati banii oamenilor fara sa le rezolvati problemele!
Me bogdan
Me bogdan2 ani în urmă
Sediul companiei se afla in curtea Depo Mures. Nu se poate parca in curtea interioara deoarece nu sunt locuri de parcare decat pentru 2-3 masini ale angajatilor.
Constatarea daunei a decurs foarte bine. Inspectorul a fost transparent in ceea ce facea.
Joe John Dalton
Joe John Dalton2 ani în urmă
Servicii foarte proaste, clientul nu este respectat, iar programarile sunt doar informative!
Inarmati-va cu rabdare, nervi si cat asteptati, cautati oferte de la alti asiguratori.
Locații recomandate