/Maramures/Companie de asigurari

Global Assistance Broker de Asigurare Agentia Sighetul Marmatiei

Sighetul Marmatiei, Piata 1 Decembrie 1918 Bl.28 parter

Companie de asigurari
Indicații de orientare
WVHV+CQ Sighetu Marmației, România
0734772070
global-assistance-broker-de-asigurare.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Global Assistance Broker de Asigurare, cu siguranță, înțelege că lumea asigurărilor evoluează constant, cu provocări și oportunități în creștere. Cu o experiență vastă a personalului de 27 de ani in asigurari si 12 ca brokeri de asigurare, suntem pregătiți pentru a răspunde acestor provocări și a exploata oportunitățile care apar într-o industrie în continuă schimbare.

Un alt aspect remarcabil despre care aș dori să vorbesc este empatia. Știm că, pe lângă expertiza noastră tehnică, empatia joacă un rol crucial în relația cu clienții. În momentele de dificultate sau dezastru, clienții se bazează pe brokerii nostri pentru a le oferi sprijinul și înțelegerea de care au nevoie. După 12 ani de experiență ca bbrokeri, suntem cu siguranță un sprijin solid pentru clienții noștri.

Global Assistance Broker de Asigurare are încredere ca si in viitor vom continua să oferim aceeasi expertiză și empatie clienților noștri. Vom continua să exploram noi modalități de a ne dezvolta abilitățile și cunoștințele în domeniul asigurărilor și să ne menținem angajamentul față de servirea clienților spre deplina lor satisfactie.
Share
Luni: 09–17
Marți: 09–17
Mirecuri: 09–17
Joi: 09–17
Vineri: 09–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Momentan nu există comentarii
Locații recomandate