/Iasi/Companie de asigurari

Euroins constatare daune Iasi

bl. T2, Str, Străpungerea Silvestru nr. 30, Iași 070005, România

Euroins constatare daune Iasi
Companie de asigurari
3
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H98+JC Iași, România
+40 232 211 572
euroins.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea charlie
Andreea charlie3 ani în urmă
1 stea. Un angajat sictirit, arogant care mi-a evaluat o paguba produsa de un anume..X la 1200Ron în condițiile în care masina mea este una destul de scumpa si elementul respectiv ma costa peste 2000 . Nu recomand aceasta firma de 2 lei
Marius L
Marius L4 ani în urmă
As prefera sa ma asigur la City si sa ramana banii in tara. Asa parca stiu, City e un asigurator cu capital romanesc. Singurul cu capital 100% romanesc. Si cred ca sunt mai seriosi decat cei de la Euroins.
Radu Baciu
Radu Baciu5 ani în urmă
Cea mai proasta firma de asigurări. După 3 luni de la accident, tot nu ați despăgubit persoana. Să vă fie rușine că oferiți astfel de servicii. O mizerie!
DubstepKilla
DubstepKilla5 ani în urmă
Nu imi primeste niciun service autorizat Audi dosarul vostru de constatare bun de nimic!
Silviu Parascuta
Silviu Parascuta5 ani în urmă
Daca sunteti in cautare de adrenalina, asigurati-va la ei; nu veti regreta! La nevoie, o sa fiti serviti din plin cu ..."profesionalismul" lor !!!
RODICA MOLOMAN
RODICA MOLOMAN2 ani în urmă
Unul dintre angajati, in loc sa raspunda profesionit la intrebari, efectiv urla si gesticula. Cand i-am spus ca datorita noua clientilor are serviciu, a inceput si mai rau! Pai daca toata lumea renunta la serviciile Euroins, din cauza angajatilor, firma nu intra in insolventa? Imi pare rau ca nu l-am intrebat cum se numeste( cu toate ca ma indoiesc ca mi-ar fi spus) , ca îi mentionam si numele! Pacat ca din cauza unui angajat, pierde firma! Alta asigurare la Euroins nu mai fac! Schimbam asiguratorul!
Razvan Macovei
Razvan Macovei2 ani în urmă
Cea mai proasta firma de asigurari care poate exista in tara asta. Au stat cei de la Toyota 3 saptamani ca sa-i convinga ca dauna este mai mare fata de cea declarata de ei si tot nu au reusit.
C any
C any2 ani în urmă
Cea mai proasta firma de asigurări din România. ..Cei mai incompetenti angajați....Cum se poate sa aștepți de joi un amarat de e-mail și sa fie luni seara și nici un semn de el...Când suni spun ca au făcut o solicitare și sa aștept. ..Pe bune?cât naibii sa aștept pentru un e-mail ??? Zeroooooo din toate punctele de vedere
Locații recomandate