/Constanta/Companie de asigurari

Euroins Romania

Bd Tomis 215, bl TS9, Apt. 21, Parter, Constanța 900663, România

Euroins Romania
Companie de asigurari
3
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JVP+7W Constanța, România
+40 241 455 271
euroins.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dominic Lancea
Dominic Lancea2 ani în urmă
Bună ziua, celor care citesc acest mesaj, doresc sa va spun ca totu a mers foarte repede, deoarece cel care a provocat acicidentu, avea asigurare la Euroins, și întâmplarea face ca eu sa am tot la Euroins asigurare, asa ca la centru de daune a mers foarte bine.
Daniel Tanase
Daniel Tanase2 ani în urmă
Am stat 90zile să-mi recuperez banii și nu am avut cu cine sa vorbesc. Neserioși.
Sibel Şerpedin
Sibel Şerpedin4 ani în urmă
Incerc de o saptamana sa iau legatura cu un inspector si nu reusesc ptr ca numerele de contact afisate la sediu si de pe site sunt inchise . Cred ca sunt doar de forma. Avem o saptamana de cand am anuntat dauna la call center si nu ne contacteaza nimeni.
Daniel Florin Mitrea
Daniel Florin Mitrea4 ani în urmă
Cand aveti de gand sa raspundeti la telefoane ca am impresia ca sunt puse degeaba ca si contact. Am stat 1 ora in asteptare cu robotul pana m-am hotarat sa sun la linia fixa atat in Bucuresti cat si in Constanta. Se pare ca nu sunteti seriosi sau angajatii vostrii sunt in concediu tot timpul.
Gigi Gigi
Gigi Gigi4 ani în urmă
Personal amabil și calificat. Locația lasă de dorit, indicațiile oferite despre locație au fost execrabile. La adresa care mi-a fost indicata era o casa particulară: strada Verde nr.23. După ce m-am învârtit vreo 30 minute întrebând în stânga și în dreapta am aflat că Euroins Daune este la 200 de metri după peco OMV cum mergi spre Vivo pe varianta Constanței.
Ionel Albu
Ionel Albu4 ani în urmă
Doresc actualizarea adreselor sediilor locale și promtitudinea ,,roboţilor telefon" !!? CONFORM PROGRAMULUI DE LUCRU MEDITIZAT ... (inclusiv weekend )
Constănţean , am sunat cf relaţii GOAGLE ref la cele de mai sus.... fiind nevoit de accident provocat de asigurat al firmei de asigurări. .... a durat 1/2 zi pt a descoperi adrese locale și nr e tel la care să mi răspundă cineva .
Reușind Contact tel la ora 12: aprox , disp central COOL CENTER eu nereclamând aventura de până atunci ,am fost tratat ,,PRONTO" ireproșabil . Ce va urma .. ? Desigur EMBLEMA FIRMEI.
ÎMI DORESC SUCCES dacă mă ajutaţi , pt că NOI SUNTEM ROMÂNI ȘI NE INTERESEAZĂ CĂT SUNTEM PLĂTIŢI ȘI NU CUM ATRAGEM CLIENTELA SPRE ANGAJATOR pt A FI REMUNERAŢI adecvat.
Puscasu Eugenia
Puscasu Eugenia2 ani în urmă
O experiență foarte bună!
O agenta foarte drăguța!
Healthy Living
Healthy Living2 ani în urmă
Mai bine platiti 50 de lei in plus la alt asigurator decat sa aveti de a face cu ei... Ieftini, intr-un cuvant
Locații recomandate