/Constanta/Companie de asigurari

Casa de Asigurări de Sănătate Constanța

Bulevardul Mamaia 57, Constanța 900590, România

Casa de Asigurări de Sănătate Constanța
Companie de asigurari
3.1
169 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMV+FM Constanța, România
+40 372 825 917
cnas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–17
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Luca
Cristina Luca2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism, ti se raspunde la telefon cu o atitudine ce lasa de dorit. Incerci sa ceri niste informarii si ti se inchide telefonul in nas. "Evidenta asiguratilor"- RUSINE.
Sorin 12
Sorin 122 ani în urmă
Un aspect imbatranit care s-ar potrivi mai repede unei comune nesemnificative nidecum Constantei. Incaperi neaerisite cu angajati inconjurati de teancuri de hartii care comunica deficitar si emana plictiseala.
Avand in vedere ca la aceasta institutie se prezinta o multime de medici si reprezentanti ai multor spitale private consider ca trebuie optimizate, in limita posibilitatilor, cele descrise anterior.
Anthony Murphy
Anthony Murphy2 ani în urmă
Servicii online ireproșabile,am depus dosarul de pensie al soțului, am trimis prin curier actele originale și am primit număr de înregistrare! Felicitări! Răspuns prompt la orice întrebare..Un minus este durata mare a soluționare.
Aurelia Stoian
Aurelia Stoian2 ani în urmă
In aceeasi incapere erau 5 imprimante si.pe noi ne-a trimis undeva pe bulevard sa facem o copie de buletin.timp pierdut .
VICA STOICA
VICA STOICA2 ani în urmă
Nu am mai fost de mult la Casa de Sănătate Constanta. Schimbări mari, în raport cu vremurile, dar nu în bine. În primul rând niciun salariat nu purta mască, deloc, nici portarul, nici femeia de serviciu care făcea curățenie, nici persoana din cam.29. Mai mult solicitând o luare în evidență a certificatului de handicap prelungit conform legii 55/2020(stare de alertă), - cam.29, răspunsul salariatului (fără mască) m-a lăsat fără replică în sensul că dumnealui nu a auzit de această prelungire și să-i aduc un certificat nou pe care îl va lua în considerare. Nu a auzit de legea 55/2020 art.4 si art.5. SALARIAT LA CASA DE SĂNĂTATE Constanța. Data următoare voi depune actele la registratura evitând contactul cu alți angajați ai instituției menționate mai sus. Oricum ca să rezolvi ceva ai nevoie în primul rând de nervi de "oțel" și în al doilea rând să-ți cunoști drepturiĺe conform legii.
Eugenia Dumitrescu
Eugenia Dumitrescu3 ani în urmă
La camera 26 ( carduri si adeverinte de asigurat) care este prevazuta cu usa exterioara, este oprit accesul prin curtea institutiei si se intra pe usa principala a imobilului, fiind necesar ca, pentru a ajunge in curte, sa intri in cladire si sa traversezi doua coridoare aglomerate! Sala de asteptare pentru solcitantii cardurilor de sanatate este foarte mica, de o jumatate de metru patrat, fara ferestre si aerisire. Nu exista nicio substanta care ar fi fost absolut necesara si, in acelasi timp, obligatorie pentru dezinfectarea mainilor!
Concluzie:
Pe langa faptul ca, in cazul imbolnavirii cu virusul Sars-Cov-2, nu te ajuta cu nimic, reprezentantii CASS Constanta te expun, chiar, riscului de infectare!!!
Cosmin Dumiter
Cosmin Dumiter2 ani în urmă
Dacă toată lumea din țara ar munci ca voi ăștia de la stat am ajunge mai rău decât Somalia. Scrie clar program vineri pana la 14:30, ajung la ora 14:05 - toate ușile închise. Dar nu va e puțin Rușine? Penibililor. Sunteti plătiți din taxele romanilor ca sa munciți 6 ore pe zi și nici alea. Plus Weekend liber. Să va fie Rușine încă o data.
Florentina Ursaru
Florentina Ursaru2 ani în urmă
O instituție prafuita, neingrijita, cu salariați plictisiți și cu reguli de neînțeles.
Locații recomandate