/Constanta/Companie de asigurari

Asirom VIG

Strada Mircea cel Bătrân 130, Constanța 900178, România

Asirom VIG
Companie de asigurari
3.3
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPW+J4 Constanța, România
+40 241 521 700
asirom.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Asirom VIG
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eugen Andrei Mandes
Eugen Andrei Mandes335 zile în urmă
2 saptamani pentru un parbriz pe casco, in care Asirom nu a trimis nici un act dupa completarea daunei online. Si dupa ce au venit actele dupa xxx telefoane... evident ca au venit gresite. La telefon operatorul "Metoda online inca nu este functionala in totalitate"._|_
Robert Stan
Robert Stan3 ani în urmă
Atitudine aroganta, neprofesionalism. Dupa efectuarea constatarii, domnul arogant imi trasmite ca eu sunt cel vinovat, desi se stia clar ca nu e asa, chiar mi-a transmis "eu sunt din CT, cunosc intersectia, sunteti vinovat". Dupa ce i-am aratat pozele din intersectia unde EU aveam prioritate, mi-a spus ca o sa trimita o comisie sa verifice daca e asa.... Prostie + aroganta = neprofesionalism.
Ionut Ion
Ionut Ion3 ani în urmă
Sa speram ca nu o sa aveti a face cu ei. Daca intarzii la programare si un minut, trebuie sa te reprogramezi dupa alte 2 saptamani. De decontat nu deconteaza de obicei toate pagubele, iar platile se fac greu.
Lucian Ghengeaua
Lucian Ghengeaua3 ani în urmă
Spațiu mult mai mic decât necesitățile unui sediu. Personal trecut de vârsta a doua cu care trebuie să ai multă răbdare.
Erol Memis
Erol Memis4 ani în urmă
Nu au locuri de parcare. Trebuie sa mergi după ce ai facut programare în prealabil la constatare amiabilă.
Tirna Ionela
Tirna Ionela4 ani în urmă
Acesta este sediul Asirom Constanta, desi pe net apare alta locatie! Nu au persoana la receptie....trebuie sa cauti birou unul cate unul!
Catanys Pedros
Catanys Pedros2 ani în urmă
Call centet foarte promti dar cei care trebuie sa faca o oferta de dauna pt reparare in regie proprie se lasa asteptati, astept de 8 zile o oferta. Se doreste oare sa repar in service masina si compania sa plateasca 2 ori mai mult? Daca asta se vrea asa voi face.
Daniel B
Daniel B2 ani în urmă
OK când plătești rata și nu ai probleme, am văzut că au site, de unde poți achiziționa polițe RCA sau CASCO on-line și unde se pot plăti și ratele.
Locații recomandate