/Cluj/Companie de asigurari

OVB Allfinanz România

Strada Franz Liszt 30, Cluj-Napoca 400383, România

OVB Allfinanz România
Companie de asigurari
4.7
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH97+H9 Cluj-Napoca, România
+40 264 588 550
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalin angheluta
Madalin angheluta2 ani în urmă
Se realizează legătura dintre client si principalele companii din piață într-un mod foarte eficient.
George Catargiu
George Catargiu2 ani în urmă
Tot modelul de business e foarte shady. Te întâlnești de câteva ori cu un agent care îți prezintă "cea mai buna oportunitate din viața ta" care se rezuma la un Unit Linked de la Allianz. Ce mi se pare și mai shady e modul de operare. Nu știi nimic despre acel agent care se oferă să îți fie consultantul tau financiar fara niciun cost, îți întinde un teanc de hârtii pe care să le semnezi luandu-ți angajamentul sa contribui lunar la respectivul fond cu o anumită suma pe o perioadă de cel puțin 20 ani și nici măcar nu primești o copie după contract și nici o garanție că îl vei mai primi. ei spun că nu ți l pot da ca trebuie mai întâi dus și semnat de Allianz dar o regulă nescrisă de bun simț dictează că din orice contract (mai ales unul ce implica un angajament pe o perioadă atât de lungă) pe care pui semnătura trebuie sa îți rămână un exemplar, în cazul în care lucrurile merg prost sa ai o dovadă a actului pe care l-ai semnat. In momentul in care am spus că semnez doar daca îmi rămâne în exemplar al contractului, agenții au început să devina recalcitranți și toată colaborarea s-a încheiat în acel moment. Experiența mea cu ei a fost groaznică și nu recomand nimănui să treacă prin ce am trecut eu cu OVB allfinanz.
Cristiana maria
Cristiana maria2 ani în urmă
Aceasta companie este singura din tara noastra care se concentreaza pe nivelul educatiei financiare din Romania si care ii poate oferi oricaruia dintre noi o privire de ansamblu asupra organizarii vietii financiare. Ne sar in ajutor cand ajungem intr-un impas si nu stim cum sa ne gestionam capitalul si mai important de atat ne ajuta sa luam decizii calculate si extrem de benefice viitorului nostru. Pot caracteriza activitatea acestei companii astfel: profesionalism, seriozitate si promtitudine. Niste oameni devotati si experti in ceea ce fac!
Andreea Andronic
Andreea Andronic2 ani în urmă
Recomand OVB deoarece am regasit aici un mediu de lucru stimulant, suport, incredere si profesionalism. Este locul in care posibilitatile de dezvoltare atat personala, cat si profesionala sunt limitate doar de propria ambitie. Focusul nostru ca si consultanti este de a te incuraja sa lupti pentru cele mai inalte obiective ale tale, iar in acest fel, contribuim impreuna la cresterea nivelului de educatie financiara in Romania.
Ros Denis
Ros Denis2 ani în urmă
Recomand OVB, fie pe partea de client, daca vrei sa benefieciezi tot timpul de cele mai bune servicii din piata si accesul constant la un Consultant Finanicar Personal. Fie ca vrei sa incepi o cariera si sa faci parte dintr-o viziune asa mare avand ca scop ridicarea nivelului de educatie financiara din Romania, fiind inconjurat de un colectiv care tot timpul este intr-o continua dezvoltare personala si financiara.💯🔝
IRINA COMȘA
IRINA COMȘA2 ani în urmă
Singura companie din România care pune la dispoziție absolut orice tip de informație din domeniul financiar. Consultanții sunt profesioniști, implicați și devotați clienților lor, dar mai ales obiectivi si focusați pe alegerea soluțiilor optime pt fiecare persoană în parte. Recomand cu toată încrederea!!!
Radu Manese
Radu Manese2 ani în urmă
Deloc surprinzător, România este pe ultimul loc în Europa la capitolul educație financiară, conform unui studiu publicat de Ziarul Financiar. Acesta concluzionează că românii sunt slab educați din punct de vedere financiar, având acces la informații și strategii financiare doar cei care studiază economia sau cei care sunt autodidacți, care citesc diferite articole sau cărți, cei care participă la evenimente de educație financiară și aplică practic, în viața de zi cu zi, ceea ce au învățat. De aceea, mai mult decat oricand avem nevoie de sfaturile unor profesionisti adevarati in domeniu cum sunt consultantii si planificatorii financiari de la OVB Allfinanz !
Bogdan Ile
Bogdan Ile2 ani în urmă
Am gasit in aceasta companie exact mediul de oameni pe care il cautam ! Tineri, bine antrenati, cu un know-how ridicat la standarde europene, locul ideal cel putin pentru mine pentru a ma dezvolta profesional si personal. Sunt de peste 3 ani in aceasta companie si pot spune ca imi place la nebunie !
Locații recomandate